FIFA World Cup: Hvilke Stadioner Der Er Vært For Kampene

Indholdsfortegnelse:

FIFA World Cup: Hvilke Stadioner Der Er Vært For Kampene
FIFA World Cup: Hvilke Stadioner Der Er Vært For Kampene

Video: FIFA World Cup: Hvilke Stadioner Der Er Vært For Kampene

Video: FIFA World Cup: Hvilke Stadioner Der Er Vært For Kampene
Video: The Evolution of FIFA World Cup Mascot II 1966 - 2018 II 2024, April
Anonim

Den 20. FIFA verdensmesterskab finder sted meget snart. De første til at komme ind på fodboldarenaen er holdene fra Brasilien og Kroatien - dette finder sted i Sao Paulo på Arena Corinthians stadion. Generelt kan spillene fra verdensmesterskabet i 2014 ses på arenaerne for 12 store og utroligt smukke stadioner.

2014 FIFA World Cup: hvilke stadioner der er vært for kampene
2014 FIFA World Cup: hvilke stadioner der er vært for kampene

Rio de Janeiro - Maracana

Maracanã er den vigtigste fodboldarena. Dette stadion rummer det største antal tilskuere, den sidste kamp finder sted her - den 13. juli kender hele verden navnet på det bedste landshold på planeten.

Brasilia - Nationalstadion

Denne fodboldarena blev bygget specielt til verdensmesterskabet i 2014 efter demontering af Mane Garrinchi stadion, da dens kapacitet ikke opfyldte kravene. På arenaen for blandt andet National Stadium kan du se en kamp, hvor spillerne vil konkurrere om tredjepladsen.

Sao Paulo - Arena Corinthians

Den oprindelige plan forudsatte, at stadionet kunne rumme 48.000 fans, men dette opfyldte ikke FIFA-kravene, så de besluttede at øge antallet af pladser. Yderligere renovering har betydet, at åbningskampen spilles uden tag.

Belo Horizonte - Mineiran

Dette stadion er hjemmearenaen for de store brasilianske klubber Cruzeiro og Atletico Mineiro. Det betragtes som en af de smukkeste i Brasilien; i Mineiran-arenaen kan du se forskellige slagsmål, herunder semifinalen.

Fortaleza - Castellan

Denne arena blev bygget tilbage i 1973, har gennemgået mere end en genopbygning og er nu fuldt klar til at være vært for verdensmesterskabet i 2014.

Salvador - Fonte Nova

Det første stadion i Salvador blev bygget i 1951, men i flere årtier døde adskillige fans af det af forskellige årsager, hvilket bragte fodboldarenaen i vanære. Stadionet blev revet ned, så Fonte Nova kunne opføres i stedet for verdensmesterskabet i 2014.

Porto Alegre - Beira Rio

Dette er hjemmearenaen for den brasilianske klub Internacional. Stadionet blev bygget i 1969. Det officielle navn er Jose Pinheiro Borda Stadium efter den brasilianske arkitekt, der drømte om at bygge en storslået arena, men ikke levede til at se dens officielle åbning.

Recife - Arena Pernambuco

Dette stadion blev bygget fra bunden og det tog tre år at bygge. Facaden på fodboldarenaen kan ændre farve på grund af LED-paneler.

Cuiaba - Arena Pantanal

Den reneste og sikreste arena for miljøet, da der blev brugt træ og andre miljøvenlige materialer til dets konstruktion.

Manaus - Amazonia

Fra et økonomisk synspunkt er det ikke det mest succesrige stadion, da det efter verdensmesterskabet i 2014 ikke vil blive brugt, hvilket betyder, at omkostningerne ved dets konstruktion sandsynligvis ikke betaler sig. Men under mesterskabet vil fans være i stand til at sætte pris på det og nyde deres yndlingsholds spil.

Natal - Arena das Dunas

Dette stadion er lavet af afmonterbare strukturer, og efter afslutningen af verdensmesterskabet i 2014 vil det blive rekonstrueret, hvilket reducerer dets kapacitet og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Curitiba - Arena Baixada

Det menes, at stadionet blev valgt til kampene på grund af 100-årsdagen, som det fejrer i år. En god gave til stadion og fans.

Anbefalede: