Hvilke Stadioner Er Vært For Kampene I Euro

Hvilke Stadioner Er Vært For Kampene I Euro
Hvilke Stadioner Er Vært For Kampene I Euro

Video: Hvilke Stadioner Er Vært For Kampene I Euro

Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2022, December
Anonim

Det europæiske mesterskab i fodbold 2012 afholdes i Polen og Ukraine. Warszawa, Kiev, Poznan, Kharkiv, Gdansk, Donetsk, Wroclaw og Lviv bliver værtsbyer, på hvilke de vigtigste sportspladser, hvor Euro 2012-kampe finder sted.

Hvilke stadioner er vært for kampene i Euro 2012
Hvilke stadioner er vært for kampene i Euro 2012

I Warszawa er Nationalkampen vært for tre kampe i gruppe A samt kvartfinalens og semifinalens spil. Dens kapacitet er mere end 50.000 mennesker, og takket være det udtrækkelige tag kan fodboldstadionet omdannes til en koncertsal.

"Arena Gdansk" har mindre kapacitet (den er designet til 40.000 mennesker), men meget mere interessant i design. Fra afstand ser dette stadion ud som et stort rav, da flere tusinde fliser, der ligner dette mineral, blev brugt under konstruktionen. Arena Gdansk er vært for tre kampe i gruppe A.

Bystadionet i Poznan (Meiski) har en kapacitet på over 40.000. Efter genopbygningen var Meiski-standen helt dækket. Det er vært for Gruppe C-kampe med hold fra Kroatien, Italien og Irland.

Tre kampe i gruppe A vil blive afholdt på det fyrtusindedel bystadion i Wroclaw, Polen, hvoraf holdene i Tjekkiet og Rusland mødes. Det er ved denne kamp, ​​at der forventes tilstedeværelse af den tjekkiske præsident, der lovede at komme til at støtte landsholdet i sit land.

Tre kampe i gruppe D, finalen og kvartfinalen, er vært for Olimpiyskiy National Sports Complex i Kiev, som er et af de største stadioner i Europa. Efter genopbygning overstiger dens kapacitet 60.000, og et rekordantal fans overstiger 100.000.

Donbass Arena er det vigtigste sportsområde til tre kampe i gruppe D under Europamesterskabet i 2012 i Donetsk. Det blev helt bygget med økonomisk støtte fra Donetsk forretningsmand Rinat Akhmetov. Arenaen kan være vært for omkring 50.000 fans.

Tre kampe i gruppe B afholdes på Kharkiv bystadion "Metalist". Det centrale stadion er designet til 35-38 tusind mennesker. Det er et af de ældste sportspladser i Ukraine - "Metalist" blev bygget i 1926.

Den mindste og yngste fodboldbane til Euro 2012 vil være Arena Lviv. Det åbnede i oktober 2011 og har en kapacitet på godt 30.000 fans. Dette stadion er vært for tre gruppe B-kampe.

Populær af emne.