Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabet
Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabet

Video: Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabet

Video: Как подписать игрока бесплатно|FIFA 15 Карьера тренера|Глитч 2022, December
Anonim

Rusland er vært for FIFA World Cup 2018. De bedste hold spiller på tolv stadioner i elleve byer. På samme tid vil to stadioner i Moskva være vært for deltagere i konkurrencen.

Fremtidige fodboldstjerner
Fremtidige fodboldstjerner

Sommeren 2014 var præget af en unik begivenhed, der gentager sig en gang hvert fjerde år - verdensmesterskabet. Forummet samler 32 af de bedste nationale hold fra forskellige lande for at kæmpe om hovedtitlen.

Som du ved, blev det nuværende mesterskab organiseret af Brasilien for at overføre stafetten til Rusland. I 2018 vil flere russiske byer være vært for konkurrencedeltagerne, fans og almindelige turister på én gang. Forberedelserne begyndte for to år siden - stadioner bygges, infrastrukturen forbedres, erfaringerne bliver vedtaget fra lande, hvor verdensmesterskabet allerede er blevet afholdt.

11 byer er vært for deltagere i konkurrencen

Efter at det blev kendt, at FIFA World Cup 2018 vil blive afholdt i Rusland, besluttede den russiske fodboldunion at bestemme 11 byer, der er vært for konkurrenterne.

Naturligvis kom Moskva og Skt. Petersborg straks ind i top 11, da de har stadioner, veludviklet infrastruktur og evnen til at være vært for flere hundrede tusinde gæster.

De resterende ni ansøgere blev udvalgt under hensyntagen til mange faktorer. Den største opmærksomhed blev rettet mod klimatiske forhold, stadionens tilstedeværelse, fodbold forbi. Som et resultat faldt valget i følgende byer: Samara, Rostov ved Don, Kazan, Sochi, Nizhny Novgorod og Jekaterinburg.

De tre resterende byer blev valgt i endnu en måned, da der var flere tilsvarende muligheder. Som et resultat af debatten og debatten faldt valget på Kaliningrad, Volgograd og Saransk. Som det viste sig, blev byer som Krasnodar og Yaroslavl efterladt uden den elskede "billet". Det er underligt, for i samme Krasnodar er der to hold, der spiller i Premier League, selve byen er meget attraktiv i alle henseender.

Byggeri er en byrde for almindelige borgere

I øjeblikket er det meste af arbejdet i gang med opførelsen af ​​stadioner. Dette fører til en omfordeling af budgetmidlerne, så områder som sundhed, kultur og uddannelse modtager ikke yderligere tilskud. Dette fører til irritation blandt folket.

Hvis du tror på beregningerne af analytikere, så hvis de penge, der vil blive brugt på tilrettelæggelsen af ​​verdensmesterskabet, sendt til byggeriet, kan du genopbygge tre og en halv by Volgograd!

Forresten, i hver by, undtagen Moskva, vil spillene blive afholdt på samme stadion. I hovedstaden kan landsholdene spille på Luzhniki og Spartak. Om det russiske hold i det mindste vil være i stand til at forlade gruppen er et stort spørgsmål, da forestillingen i Brasilien viste et lavt niveau af beredskab hos de spillere, der ikke er i stand til at overspille de meget svage sydkoreanere og algeriere.

Populær af emne.