Hvilke Byer I Rusland Er Vært For FIFA World Cup

Hvilke Byer I Rusland Er Vært For FIFA World Cup
Hvilke Byer I Rusland Er Vært For FIFA World Cup

Video: Hvilke Byer I Rusland Er Vært For FIFA World Cup

Video: FIFA WORLD CUP QUALIFYING-SOUTH AMERICA POINT TABLE STANDING2021 | CONMEBO | UPDATE 17-NOV-2021 2022, December
Anonim

Den 21. FIFA verdensmesterskab er en stor sportsbegivenhed, som ikke kun forventes af fodboldfans, men også af folk langt fra fodbold. Begivenheden kaldes med rette den største internationale fodboldkonkurrence i verden, og i 2018 afholdes denne store begivenhed i Rusland for første gang. For at holde verdensmesterskabet på det krævede niveau er det planlagt at rekonstruere og bygge nye rummelige stadioner i 11 byer i landet.

Byer i Rusland, hvor verdensmesterskabet i 2018 afholdes
Byer i Rusland, hvor verdensmesterskabet i 2018 afholdes

Om FIFA World Cup 2018

FIFA-verdensmesterskabet starter den 14. juni 2018 med gruppekampe og løber indtil 15. juli 2018. Den kommende 21. verdensmesterskab er organisatorisk forskellig fra den foregående konkurrence, i det mindste ved at den afholdes samtidigt på to kontinenter: Europa og Asien. Fra Ruslands side bemærker den internationale komité, at forberedelserne til verdensmesterskabet forløber ikke kun efter planen, men også forud for tidsplanen. Infrastrukturen i de udvalgte byer begyndte at blive klargjort næsten 6 år før starten af ​​den internationale begivenhed.

Russiske byer og stadioner

I alt blev ansøgningen fra Rusland indsendt til 13 byer, men det var nødvendigt at vælge 11. Som et resultat af tvister og drøftelser blev 11 russiske byer valgt.

Princippet om valg af steder til internationale kampe var som følger: repræsentanterne for den russiske organisationskomité tog højde for, at hele det tidligere Sovjetuniones område skulle vises fra alle sider, hvilket betyder en by fra hver region. Derudover blev den økonomiske side af sagen og byens beredskab til opførelse eller genopbygning af stadionet taget i betragtning. Kravene til stadioner var, at de skal opfylde alle internationale standarder og i det mindste gribe ind:

· 40 tusind tilskuersæder til gruppespil, ¼ og 1/8 finaler;

· 60 tusind fans til semifinalen;

· 80 tusind pladser til åbning og sidste kamp.

Det valgte stadion til starten af ​​det 21. FIFA verdensmesterskab skal være klar til at være vært for ethvert stadie i konkurrencen. Luzhniki-stadionet i Moskva opfyldte disse kriterier. Det er her åbningen af ​​verdensmesterskabet finder sted. Til dette udføres der yderligere arbejde der med genopbygning af lokaler og en stigning i antallet af pladser op til 90 tusind.

Sportsbegivenheder inden for rammerne af verdensmesterskabet er planlagt på Zenit Arena stadion i Skt. Petersborg, på Fisht stadion i Sochi, på territoriet til hovedstaden i Tatarstan, Kazan Arena stadion er næsten klar til at modtage gæster. I Nizhny Novgorod er der planlagt et stadion med samme navn, i Samara på dette tidspunkt er Kosmos Arena stadion færdig, forberedelserne og opførelsen af ​​Rostov Arena stadion i det sydlige Rostov ved Don er i fuld gang. Semifinaler og kvartfinaler afholdes i disse byer i landet.

Ud over de nævnte byer repræsenterer Saransk, Volgograd, Jekaterinburg, Kaliningrad deres stadioner til verdensmesterskabet i Rusland til kvartfinalen og de kvalificerende stadioner. De fleste af stadionerne er under opførelse og er planlagt til at være færdige i 2017. Nogle stadioner er i øjeblikket under genopbygning for at forberede sig til FIFA World Cup 2018, for eksempel Central Stadium i Jekaterinburg, som har eksisteret siden 1956.

Finansiering af det 21. FIFA verdensmesterskab

Omkostningerne ved at afholde en sådan storstilet og betydelig begivenhed ikke kun i sportsverdenen, men også i den politiske verden anslås til mere end 500-600 milliarder rubler. Arrangementet finansieres i aktier, privat kapital og offentlige investeringer er involveret. Pengene bruges ikke kun direkte på selve sportsgrene, men også på forbedring af territorier, klargøring af veje og motorveje.

Populær af emne.