Hvilke Kampe Vil Kaliningrad Være Vært For FIFA World Cup

Hvilke Kampe Vil Kaliningrad Være Vært For FIFA World Cup
Hvilke Kampe Vil Kaliningrad Være Vært For FIFA World Cup
Anonim

Interessen for fodbold i Kaliningrad når et nyt niveau i 2018. Dette vil blive lettere ved afholdelsen af den største fodboldturnering i fireårsperioden. Det nye smukke Arena Baltica stadion er vært for fire kampe i det kommende verdensmesterskab.

Hvilke kampe er Kaliningrad vært ved FIFA World Cup 2018
Hvilke kampe er Kaliningrad vært ved FIFA World Cup 2018

Blandt de tolv fodboldarenaer i verdensmesterskabet i 2018 er Arena Baltika sammen med stadionet i Saransk den mindste med hensyn til kapacitet. Imidlertid vil dette stadion med 35.000 sæder stadig være vært for de bedste hold på planeten, der kom til den sidste fase af verdensmesterskabet.

Den første kamp i Kaliningrad som en del af FIFA World Cup 2018 er konfrontationen mellem landsholdene i Kroatien og Nigeria. Dette spil er planlagt til 16. juni. Modstanderne spiller mod hinanden i første runde af kvartet D.

Fans bliver nødt til at vente længe på det andet spil i Kaliningrad. Først den 22. juni kommer fodboldhold fra Serbien og Schweiz ind på Arena Baltika-banen. Dette bliver en konfrontation mellem hold fra gruppe E i anden runde. Spillet vil være af særlig betydning for modstanderne, fordi resultatet godt kan bidrage til kampen om en billet til slutspillet fra gruppen, hvor også holdene i Brasilien og Costa Rica spiller.

Beboere og gæster i Kaliningrad vil være i stand til at se spillet af fremragende spanske fodboldspillere. Det spanske landshold spiller deres sidste spil her i gruppespillet i kvartet B. Modstanderne til spanierne vil være spillerne på det marokkanske landshold. Sandsynligheden for at se mange mål scoret i denne kamp er meget høj, fordi afrikanske fodboldspillere er betydeligt ringere med hensyn til deres niveau over for titlen europæere. Spillet finder sted den 25. juni.

Måske er den mest interessante og statuskamp i verdensmesterskabet i 2018 i Kaliningrad konfrontationen mellem de nationale hold i Belgien og England. Med en høj grad af sandsynlighed udfordrer disse landshold i mødet i den sidste runde i gruppe G hinanden om den endelige første plads i kvartetten. Blandt alle kampene i verdensmesterskabet i gruppespillet forventes dette spil at være et af de mest interessante og uforudsigelige.

Den fulde tidsplan for verdensmesterskampene i 2018 i Kaliningrad præsenteres som følger.

Anbefalede: