FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Belgien - Rusland

For russiske fodboldfans var spillet med belgierne ved verdensmesterskabet i Brasilien en af de mest forventede. På det berømte stadion i Rio de Janeiro forsøgte russiske fodboldspillere at opnå sejr over en formidabel rival for at fortsætte kampen for at nå slutspillet.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Belgien - Rusland

På Maracanã stadion spillede det russiske landshold deres anden kamp ved verdensmesterskabet i Brasilien. Russernes rivaler var belgierne - lederne af Quartet N. Spillet var meget vigtigt for begge hold. Det russiske hold havde brug for at vise alt, hvad det er i stand til for at opnå det ønskede resultat. Russerne havde brug for en sejr. Det var hun, der ville efterlade en god chance for at forlade gruppen. Imidlertid oplevede russiske fans igen negative følelser.

Starten på spillet var for det belgiske landshold. Først efter ti minutters kamp, russerne roede sig ned og begyndte i det mindste på en eller anden måde at kontrollere bolden. Imidlertid var Belgien det dominerende hold med hensyn til apparatkontrol i hele halvdelen. I første halvdel var russerne ude af stand til at skabe scorechancer, men der skelnes adskillige langskud på belgiernes skud. Målmand Courtois afviste bolde, men desværre for de russiske fans var der ikke den rigtige person til at afslutte bolden.

Belgierne forsøgte at angribe positionelt. Der var flere farlige skud og chancer ved porten til det russiske landshold, men første halvdel af mødet sluttede med en nul score.

Efter pausen måtte det russiske landshold tilføje, men dette skete ikke. Undertiden var indtrykket, at de russiske spillere simpelthen ikke havde nok klasse. På den anden side forsøgte belgierne at angribe mere og mere farligt. I de sidste 15 minutter af mødet pressede Belgien Rusland. Skarpe angreb fulgte hinanden. Det må indrømmes, at belgierne simpelthen var bedre på fodboldbanen. Det så ud til, at et mål brygede.

Først efter frisparket reddede barbell russerne. Fans fra begge hold greb hovedet - nogle ud af frustration, andre ud af erkendelsen af, at denne gang var deres yndlingshold blevet tilgivet. Imidlertid overlevede Rusland ikke. I det 88. minut sendte Divok Origi bolden i nettet. Russernes forsvar blev simpelthen revet ad i straffesparksfeltet, hvilket førte til et angreb fra Origi uden modstand fra 9 meter. Akinfeev var magtesløs. Belgien førte 1 - 0.

I slutningen af kampen havde russerne hverken styrke eller tid til at komme tilbage. Dommerens sidste fløjte løser det russiske landsholds offensive nederlag med en score på 0 - 1. Belgien vinder 6 point og forbliver i lederne af gruppe N. Russerne har stadig en kamp med Algeriet. Capellos afdelinger har stadig teoretiske chancer for at komme ud af gruppen.