FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Mellem Mexico Og Cameroun

Den 13. juni fandt den anden kamp i verdensmesterskabet i Brasilien sted i den brasilianske by Natal. Det mexicanske landshold mødtes med Cameroun. Kampen fandt sted i regnen, hvilket medførte en vis ulempe for spillerne.

2014 FIFA World Cup: Hvordan var kampen mellem Mexico og Cameroun

Første halvdel af mødet Mexico - Cameroun ved verdensmesterskabet i Brasilien kan med sikkerhed kaldes tiden for ikke-rapporterede mål. De vigtigste begivenheder i de 45 minutter af første halvleg var de aflyste mål mod begge hold. Så i det 12. minut scorer Dos Santos efter et flankryds, men liniedommeren annullerer målet på grund af en kontroversiel offside-position.

Kun et par minutter går, og afrikanerne sender et hjørnespark bolden ind i Mexicos porte. Målet blev annulleret på grund af offside. Dommerens beslutning var ikke kontroversiel. Halvdelens 30. minut var præget af den anden annullerede bold mod Cameroun. Efter et hjørne nåede Dos Santos (Mexicos angriber) bolden med hovedet, men dommeren annullerede målet igen.

Anden halvdel blev afholdt i samme tempo som den første. Der var ikke behov for at tale om høje hastigheder, da marken spillede en rolle. Det regnede i hele spillet. Imidlertid ventede publikum stadig på den scorede bold. Dette skete efter det sjældne hurtige angreb fra mexicanerne. Dos Santos var igen på forkant, men hans skud blev pareret af den kamerunske målmand. Peralta var dog den første, der ramte bolden og afsluttede bolden i det tomme mål.

Således vandt det mexicanske landshold 1 - 0 og scorede de første tre point i gruppe A, svarende til brasilianerne i denne indikator. Cameroun og Kroatien lukker gruppe A-tabellen efter første runde uden point.