Hvordan Var Kampen Mellem Anji Og CSKA For Europa League

I de sidste kampe i Europa League på slutspillet havde CSKA de bedste chancer blandt russiske hold. Når alt kommer til alt sluttede det første spil med den svenske klub AIK ikke kun med en 1: 0-sejr for hærholdet, men fandt også sted på et udenlandsk felt i Stockholm.

Hvordan var kampen mellem Anji og CSKA for Europa League

I betragtning af resultatet af udebanemødet såvel som den ret modne fodbold af høj kvalitet, der blev demonstreret af hærholdet for nylig, blev CSKA betragtet som den klare favorit inden returkampen. Og hvis vi tilføjer denne faktor "hjemmevægge" og deres fans 'voldsomme støtte, syntes russernes succes i summen af to møder at være næsten 100%.

Ak, tilsyneladende spillede denne tillid en grusom vittighed med hærholdet. Ellers er det vanskeligt at forklare, hvordan der allerede i starten af kampen i det 6. minut blev begået en grov fejl i forsvaret, hvilket resulterede i, at spilleren fra det svenske hold Ampos Karikari frit skød russernes porte. 1: 0 - svenskerne tog føringen. En sådan uventet, afskrækkende begyndelse inspirerede AIK-spillerne: Når alt kommer til alt, blev den opgave, der lige syntes næsten umulig at udføre, pludselig ret reel. CSKA-spillere tværtimod brød dette mål bogstaveligt talt psykologisk. De havde trods alt en overvældende territorial og spilfordel, skabte mange farlige øjeblikke, påførte næsten tredive skud på svenskernes mål, hvoraf ti var på mål! Men bolden fløj som en fortryllet stædigt ikke ind i nettet.

Og allerede i standtid stillede svenskerne et hjørne, og det andet skud på vores mål, som kom på mål hele kampen, førte til det andet mål! Med en 2-0-score i deres favør gik de jublende svensker tilbage til Stockholm, mens CSKA desværre faldt ud af Europa League-konkurrencen. Både spillerne på vores hold og dets fans var simpelthen chokeret.

Vores andet hold, Anji fra Makhachkala, tværtimod gjorde fansne glade. I returkampen mødtes hun i den hollandske by Alkmaar med den lokale klub A3. Det første spil, der fandt sted i Rusland, sluttede med sejren hos beboerne i Makhachkala med en score på 1: 0. Guus Hiddinks anklager kunne godt have råd til at spille væk for at holde scoren, gå i forsvar og lejlighedsvis udføre skarpe kontringer. Imidlertid scorede vores spillere to ubesvarede mål i første halvleg, og efter pausen scorede de tre mere, hvilket bragte resultatet til en ødelæggende. 5: 0 er mere end en overbevisende sejr, og endda på et fremmed felt!

Således overvandt "Anji" sammen med et andet russisk hold (Kazan "Rubin") slutspillet, og nu vil spillerne stræbe efter sejr i gruppespillet. CSKA og Dynamo kom desværre ikke der.