FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Mellem Chile Og Australien

13. juni (brasiliansk tid) i byen Cuiaba på Pantanal stadion fandt sted den anden kamp i første runde i gruppe B mellem de nationale hold i Chile og Australien. Denne kamp var en af de vigtigste for disse landshold med hensyn til at fortsætte kampen for at nå slutspillet.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen mellem Chile og Australien

Verdensmesterskabet vinder gradvist fart, landsholdene kommer i spil med hver kamp. Fodboldens kvalitet og dens intensitet kan meget vel glæde neutrale fans. Dette er de følelser, som kampen mellem Chile og Australien fremkaldte.

I de første 15 minutter af spillet knuste chilenerne australierne. I det 14. minut af kampen scorede sydamerikanerne to mål mod det australske landshold. Chilenernes debutbold i turneringen blev scoret af Barcelonas angriber Alexis Sanchez, og to minutter senere lavede han en assist. Valdivia sendte bolden under overliggeren med et fremragende skud fra linjen. 2 - 0 og Chile jubler.

Efter målene fortsatte chilenerne med selvtillid at kontrollere bolden, men efter en af de bedste serveringer spillede Tim Cahill en bold med hovedet. Det skete 35 minutter ud af første halvleg. Det må indrømmes, at australiernes mål ikke kun var uvigtigt, men der var ikke engang forudsætninger for målet for det chilenske landshold.

Anden halvdel af kampen blev holdt i brydning. Australien følte, at det kunne redde kampen. Dette bestemte australiernes aktivitet. Det var imidlertid ikke muligt at ramme porten til sydamerikanerne, tværtimod satte erstatning Jean Bosejour allerede inden for den fastsatte tid den endelige score med et skud i det fjerne hjørne af porten. Chile vinder 3 - 1 og sammenligner med Holland i point efter første runde.

Det næste spil mellem chilenerne og Spanien vil gøre en enorm forskel i fordelingen af de endelige placeringer i gruppe B.