FIFA World Cup: Hvordan Kampen Mellem Kamerun Og Kroatien Blev Spillet

I gruppe B ved verdensmesterskabet i Brasilien den 18. juni fandt en anden runde kamp mellem landsholdene i Cameroun og Kroatien sted. Byen Manaus accepterede spillet af modstandere, der ikke længere havde ret til at begå en fejl. Resultatet af kampen var en rutine, som seerne på "Amazonia" arenaen kunne se med deres egne øjne.

Pozor_Kameruna_

Landsholdene i Kroatien og Cameroun tabte deres første kampe ved verdensmesterskabet i Brasilien. Førstnævnte tabte mod Pentacamps, og sidstnævnte mod mexicanere. I anden runde havde holdene absolut brug for at vinde for at fortsætte kampen for at nå slutspillet.

Kampen begyndte med angreb fra Cameroun. Der var dog ikke nok afrikanere i lang tid. Allerede i det 10. minut fik de bolden i deres eget net. Efter en strålende aflevering i straffesparksfeltet sendte Ivica Olic bolden i afrikanernes net. Derefter havde kroaterne et par flere chancer for at score et mål, men dette skete ikke i første halvdel.

Cameroun angreb svagt, det viste sig lidt i frontlinjen. De varme afrikanske fyre begyndte at blive nervøse, hvilket resulterede i fjernelse af Song for Mandjukics slag i en harmløs situation midt i marken.

Anden halvdel blev afholdt helt med den kroatiske fordel. I det 48. minut blev den anden bold organiseret. Ivan Pershich opsnappede en unøjagtig aflevering fra den kamerunske målmand, skyndte sig langs flanken og kom roligt ind i feltet. 2 - 0. Nu så det ud til, at Cameroun slet ikke havde nogen chance. Og så skete det.

Mario Mandzukic scorede to gange mere (på 61 og 73 minutter) efter at have udstedt det sidste nederlag 4 - 0. Først scorede angriberen bolden med hovedet efter et hjørne og spillede derefter på at afslutte.

Cameroun havde kun få chancer i anden halvdel, men de blev efterladt uopfyldte. Sagen endte også med, at kamerunerne næsten blev revet indbyrdes på banen. Assu-Ekotto begyndte at kollidere med Mukanjo. Det skal også bemærkes, at kamerunerne modtog tre røde kort i anden halvdel og sluttede spillet med et hold på syv.

Kroater vinder de første tre point i turneringen. Nu afgøres skæbnen for at forlade gruppe B for europæerne i kampen mod Mexico.