FIFA World Cup: Hvordan Spillet Blev Spillet Uruguay - England

Den 19. juni mødtes Uruguay og Englands landshold ved verdensmesterskabet i Brasilien i anden runde i gruppe B. Begge hold blev besejret i første runde, så kampen i Sao Paulo skulle være et af de vigtigste for begge hold. I tilfælde af nederlag minimerer landsholdene deres chancer for at komme ud af dødsgruppen.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet blev spillet Uruguay - England

Alle fans på tribunerne på stadionet i Sao Paulo forventede mousserende, spektakulær og lidenskabelig fodbold. Mange seere så frem til denne kamp, fordi de forstod, at alt kunne afgøres i dette spil for landsholdene.

Kampen viste sig virkelig at være meget interessant og spændende. Det første farlige øjeblik blev skabt af briterne. Efter arkivering fra standarden ramte Rooney det tomme mål med hovedet fra en halv meter. Alle de britiske fans greb hovedet, og Rooney selv ville have gjort det samme, hvis han kun ikke havde hængt under strejken i luften. Uruguayanerne svarede med et farligt spark, men bolden gik glip af centimeter fra mållinjen.

Det må indrømmes, at England havde mere boldbesiddelse, men de var de første, der indrømmede. I det 39. minut arbejdede den sydamerikanske flok angribere Cavani - Suarez. Den første gav en fantastisk aflevering nøjagtigt til hovedet på Suarez, og resultatet i kampen blev åbnet. Uruguayanernes glæde kendte ingen grænser, fordi det var en meget vigtig bold.

I første halvdel så publikum ikke flere mål. Afskedigelsen kom i anden halvdel af mødet.

Efter pausen pressede briterne uruguayanerne til porten. Angrebene fra fodboldens forfædre var de farligste, men en hel del var ikke nok til et mål. Wayne Rooney, midt i halvdelen, rammer Muslera fra næsten 9 meter. Øjeblikket var det farligste. Ingen dækkede den britiske angriber i straffesparksfeltet. En førsteklasses mester er forpligtet til at realisere sådanne øjeblikke.

Imidlertid scorede Rooney stadig. I det 75. minut lukkede han passet fra flanken og gjorde stillingen lig. Uruguay holdt ikke ret meget ud. Der var en følelse af, at briterne nu vil lægge presset på deres modstander. Men fodbold er uforudsigelig. I det 85. minut tager Muslera bolden langt foran, Cavani kæmper med briterens forsvarer om ridebolden. Dette fører i sidste ende til det faktum, at Luis Suarez falder ud på et møde med Hart. Det stærkeste slag og resultatet var igen til fordel for Uruguay - 2 - 1. Efter et sådant chok forsøgte briterne at komme tilbage, men kunne ikke gøre det.

Luis Suarez, der blev kampens helt, blev erstattet. Og dommeren med den sidste fløjte indspillede Uruguays sejr. Fans af sydamerikanere med tårer i øjnene glædede sig over denne begivenhed. Suarez selv græd næsten af lykke. Men dette er kun begyndelsen på turneringen.

Uruguayanernes sejr øgede chancerne for at kvalificere sig fra gruppen betydeligt, og briterne kan kun håbe på et mirakel. Meget vil afhænge af den næste kamp Italien - Costa Rica. Under alle omstændigheder er situationen i dødsgruppen meget forvirrende.