FIFA World Cup: Hvordan Spillet Blev Spillet Honduras - Schweiz

Den 25. juni, i den brasilianske by Manaus, spillede det schweiziske landshold den sidste kamp i gruppespillet ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien. Europæernes rivaler var Honduras-holdet, som ikke længere havde en chance for at fortsætte kampen i turneringens afgørende fase.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet blev spillet Honduras - Schweiz

Schweizerne havde brug for en sejr. Samtidig håbede europæerne, at det ecuadorianske hold ikke ville slå Frankrig i en parallelkamp. De schweiziske spillere startede kampen meget aktivt. Allerede i de første minutter begyndte øjeblikke at dukke op for spillerne i Honduras at score. Allerede i det 6. minut scorer den schweiziske angriber Shaqiri en utrolig smuk bold. Djerdan slog et slående slag fra en gennemsnitlig afstand i de ni yderste af modstanderens mål. Schweizeren tog føringen 1 - 0.

Derefter sænkede europæerne ikke. De fortsatte med at angribe aktivt og farligt. Resultatet var Honduras andet mål. Schweizeren lavede et hurtigt angreb, takket være hvilket Shaqiri gik en-mod-en med den honduranske målmand. Angriberen overspilede let målmanden og gjorde stillingen 2 - 0 til europæernes fordel.

Fløjten fra kampens hoveddommer sendte holdene til en pause med den schweiziske fordel i to mål.

I anden halvdel er billedet på marken ikke ændret. Schweizerne var bedre, angreb farligere, fordelen i besiddelse var på europæernes side. Den endelige regelmæssighed var Shakiris tredje mål i det 71. minut. Den schweiziske angriber viste sig i al sin pragt i turneringen efter at have udstedt et hattrick i den afgørende gruppekamp.

Schweiz slår Honduras 3 - 0 for at gå videre til verdensmesterskabet i slutspillet fra andenpladsen. Europæernes rivaler i 1/8 finalekampen vil være de formidable argentinere.