FIFA World Cup: Hvordan Spillet Italien - Uruguay Blev Spillet

Den 24. juni, i den brasilianske by Natal, fandt den vigtigste kamp i gruppe D. De nationale hold i Italien og Uruguay kæmpede for at nå slutspillet. Italienerne var tilfredse med uafgjort, mens sydamerikanerne kun havde brug for en sejr.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet Italien - Uruguay blev spillet

Måske vil spillet Italien - Uruguay fremprovokere en skandale ved verdensmesterskabet, dedikeret til dommer. Fans så ikke den klare mousserende fodbold. Spillet var meget intenst og uforudsigeligt. Holdlederne viste ikke deres bedste kvaliteter, men hovedpersonens karakter var en person, der ikke har noget med hverken Italien eller Uruguay at gøre. Hoveddommeren fra Mexico Rodriguez Marco sagde sit vægtige ord i kampens 59. minut og blev hovedperson i spillet …

Begyndelsen af første halvdel blev afholdt med fordel for det europæiske hold. Italienerne kontrollerede bolden mere, forsøgte at true modstanderens mål med hængslede afleveringer ind i feltet. Der var dog ingen farlige øjeblikke. Balotelli viste et forfærdeligt spil - det eneste, den sorte angriber kunne gøre på banen, var at få et gult kort. I anden halvdel af halvdelen tilføjede uruguayanerne, men de kunne heller ikke skabe et supermål-øjeblik. Fra første halvdel kan man kun huske et farligt angreb fra uruguayanerne, hvor den italienske målmand kom to gange ind i spillet, mens italienerne kun husker Pirlos frispark.

Anden halvdel af mødet begyndte med et lige spil, og derefter skete kampens hovedbegivenhed, som effektivt påvirkede resultatet af mødet. Hoveddommer Rodriguez Marco kommer på banen med det meget kontroversielle røde kort Claudio Marchisio i det 59. minut. Der vil være flere spørgsmål om denne episode. Mange mennesker fik indtryk af, at dommeren simpelthen forvekslede kortene.

Derefter begyndte uruguayanerne med en numerisk fordel at angribe med store styrker. De pressede på italienernes porte, men sidstnævnte holdt ud. Vi må indrømme, at der kun var et farligt øjeblik ved porten til det italienske landshold. Den uruguayanske spiller skød farligt mod det europæiske holds mål uden for feltet, men gik glip af målet.

I det 79. minut spillede mødets hoveddommer igen åbent for Uruguay. Luis Suarez i italienernes straffeområde bider på Celinis skulder, men dommeren viste ikke noget kort. Uanset nationale præferencer ved enhver person, der forstår fodbold - dette er et rent rødt kort. Dommeren blev igen fejlagtigt til fordel for Uruguay.

Bare et par minutter efter hjørnet scorer Diego Godin med hovedet, måske det vigtigste mål i hans liv. Uruguay kommer ud foran i det 81. minut af mødet, og hele fodbold Italien springer ned i sorg.

Efter at målet var scoret forsøgte italienerne at angribe i et mindre beløb, men de kunne ikke gøre noget. 1-0 vinder Uruguay og gå videre fra andenpladsen i gruppe D til slutspillet. Italienerne udgør også selskabet i Spanien, England og flere andre hold, der forlader mesterskabet.