Hvordan Holland Udførte Ved FIFA Verdensmesterskabet I I Brasilien

Hvordan Holland Udførte Ved FIFA Verdensmesterskabet I I Brasilien
Hvordan Holland Udførte Ved FIFA Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvordan Holland Udførte Ved FIFA Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvordan Holland Udførte Ved FIFA Verdensmesterskabet I I Brasilien
Video: PES 2021 | Italy vs Brazil - FIFA World Cup 2022 Full Match HD - efootball Gameplay PC 2023, December
Anonim

Spillerne på det hollandske landshold afsluttede deres præstationer ved verdensmesterskabet i fodbold 2014 på kampens næstsidste dag. Den sidste kamp for Louis van Gaals anklager var spillet om tredjepladsen ved FIFA World Cup 2014.

Hvordan Holland udførte ved FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien
Hvordan Holland udførte ved FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien

Sportstrækningen sendte det nederlandske landshold til en af dødsgrupperne. Rivalerne til hollænderne i kvartet B i gruppespillet i mesterskabet var holdene i Spanien, Chile og Australien.

Den første kamp i turneringen for det nederlandske landshold forårsagede en række følelser, fra beundring til rædsel. De første rivaler med van Gaals anklager var de regerende verdensmestre, spanierne. Ingen kunne have forestillet sig en sådan sejr for Holland. Den endelige score på 5 - 1 til fordel for Holland fik dem til at tale om hollænderne som de vigtigste udfordrere til de højeste placeringer i turneringen. Holland havde også en masse sjov i den anden gruppekamp. Det australske landshold blev slået 3 - 2. I det sidste møde i gruppespillet blev hollænderne modstandere af chilenerne. Holland vandt med en score på 2 - 0, hvilket gjorde det muligt for Van Persie og firmaet fra første plads at bryde igennem til næste etape.

I 1/8 finalen af verdensmesterskabet i 2014 stod Holland over for Mexico. Hollænderne trak først en viljestærk sejr i de sidste minutter af mødet (2 - 1). De næste modstandere af Holland var Costa Ricans. Costa Ricas hold kan kaldes den største sensation af verdensmesterskabet i 2014. Hoved- og ekstra spilletid i spillet Holland - Costa Rica endte med en målløs uafgjort. En serie på 11 meter førte Holland til semifinalen.

For retten til at spille i finalen i verdensmesterskabet kæmpede Holland mod det argentinske landshold. En anden målløs uafgjort i regelmæssig og ekstra tid førte til en straffesparkskonkurrence, hvor sydamerikanerne var stærkere. Det nederlandske landshold efter nederlaget skulle spille i kampen om tredjepladsen.

Rivalerne i Holland i trøstefinalen var vært for mesterskabet - brasilianerne. Europæerne besejrede de fem gange verdensmestre med en score på 3-0. Denne sejr gjorde det muligt for Holland at blive bronzemedaljerne i fodboldmesterskabet i 2014.

For ledelsen af landsholdet, fans og spillere kan dette resultat kaldes meget vellykket, for i Holland var der mange nye spillere, der kun højlydt erklærede sig ved verdensmesterskabet i 2014.

Anbefalede: