FIFA World Cup: Hvordan Tyskland Spillede Sin Anden Kamp Ved Verdensmesterskabet I Brasilien

Den 21. juni var byen Fortaleza vært for tyskernes andet spil i gruppespillet ved FIFA verdensmesterskabet. Det tyske landsholds rival i gruppe G var de kompromisløse afrikanske fodboldspillere fra Ghana-landsholdet.

2014 FIFA World Cup: hvordan Tyskland spillede sin anden kamp ved verdensmesterskabet i Brasilien

Næsten 60.000 tilskuere på stadionet i Fortaleza og et endnu større antal fodboldfans så den mest interessante kamp mellem landene i Tyskland og Ghana på tv-skærme. Spillet begyndte livligt. Bolden hængte praktisk talt ikke midt i feltet. Begge hold havde primært til formål at angribe modstanderens mål. I første halvdel så publikum imidlertid ikke de scorede mål. Det skal siges, at tyskerne havde en lille fordel i de første 45 minutter, men afrikanske spillere angreb også Neuer mål flere gange farligt. Oftest skød ghanerne på mål uden for feltet. Holdene gik til pause med uafgjort 0 - 0.

Anden halvdel af mødet begyndte meget muntert. Først i det 51. minut slog Mario Götze afrikanernes porte efter et verificeret feed fra flanken. Goetze slog hovedet, men bolden ricochetterede i tyskernes lår og sprang dermed i mål. Tyskland førte 1 - 0. Imidlertid sprang Ghanas spillere hurtigt tilbage. Allerede i det 54. minut ramte Andre Ayyu efter en flankeservic tyskernes port med hovedet. Efter at målet var scoret øgede afrikanerne anstændigt tempoet og forsøgte at modangribe farligt. Tyskerne spillede det første nummer. Som et resultat førte et hurtigt angreb af afrikanerne i 63 minutter til et mål. Asamoah Gyan tager en chokposition og skyder nøjagtigt i det yderste hjørne af tyskernes mål. Afrikanere kommer 2 - 1 foran.

Det så ud til, at en fornemmelse godt kunne ske i kampen, for selvom tyskerne havde skarpe angreb, manglede de en hel del før et mål. Den tyske spillerklasse har imidlertid taget sin vejafgift. På 71 minutter scorer vikar Miroslav Klose sit første mål i turneringen og 15 i spil ved verdensmesterskabet. Tyskerne sammenligner resultatet - 2 - 2.

Derefter havde Tyskland mulighed for at score mere, og ghaneserne angreb farligt og slog uden for feltet mod tyskernes mål. Dommerens sidste fløjte fik imidlertid en uafgjort, der kæmpede 2 - 2.