Brasilien - Mexico: Hvordan Anden Runde Af Verdensmesterskabet Startede

Brasilien - Mexico: Hvordan Anden Runde Af Verdensmesterskabet Startede
Brasilien - Mexico: Hvordan Anden Runde Af Verdensmesterskabet Startede

Video: Brasilien - Mexico: Hvordan Anden Runde Af Verdensmesterskabet Startede

Video: Brasilien - Mexico: Hvordan Anden Runde Af Verdensmesterskabet Startede
Video: Brazil v Mexico | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Den 17. juni startede anden runde af FIFA verdensmesterskabet i gruppe A ved verdensmesterskabet i Brasilien. I byen Fortaleza på Castelan-stadionet mødtes landsholdene i Brasilien og Mexico. Vinderne af mødet kunne sikre adgang til den afgørende fase af slutspillet til den vigtigste fodboldturnering i de fire år.

Brasilien - Meksika_
Brasilien - Meksika_

Før kampstart kunne mere end 50 tusind tilskuere af stadionet i Fortaleza være vidne til og deltage i den massive sang af den brasilianske hymne uden musikalsk akkompagnement. Ved verdensmesterskabet i Brasilien er det allerede blevet en meget smuk og højtidelig tradition. Derefter var alle tilskuere i forventning om selve spillet, hvor pentacampions blev betragtet som favoritter.

En af de største kandidater til at vinde turneringen (brasilianere) startede spillet med at tage bolden for sig selv. Angrebene var imidlertid ikke så bevidste og ødelæggende. Det må indrømmes, at det brasilianske hold ikke lykkedes med alt, hvad verdens fodboldstjerner fra dette fantastiske land kan vise. Nogle af de farligste øjeblikke var dog stadig ved Mexicos porte.

Neymar slog efter en strålende opslag fra flanken med sikkerhed på hovedet, men den storslåede mexicanske målmand Guillermo Ochoa lavede måske den mest spektakulære redning af alle de spil, der blev spillet i turneringen. Målmanden, der strækker sig ud til strengen, fanger bolden sendt af brasilianeren fra selve målbåndet. Gentagelsen viste, at sportsudstyret næsten krydsede mållinjen i luften. Ochoa reddede også i endnu et supergolsk øjeblik, da han parrer et slag fra flere meter til sit mål.

Mexicanerne var ivrige efter at true Cesar med langskud, men de mexicanske spillere manglede lidt nøjagtighed. Første halvleg sluttede uafgjort.

Anden halvdel fandt også sted i brasilianernes angreb, og mexicanerne fortsatte med at skyde mod Cæsars port udelukkende uden for feltet, men sidstnævntes strejker var ikke nok til at nå centimeterne - bolden fløj farligt tæt på målet.

Guillermo Ochoa lavede også et par fremragende redninger i anden halvdel. Så han afviste Neymars strejke fra tæt hold, og i slutningen af kampen efter et hjørne ramte den brasilianske kaptajn Silva hovedet med tilsyneladende sikkerhed. En strålende målmand stod dog igen i vejen for bolden.

Resultatet af mødet er den anden målløse trækning i turneringen. Brasilianerne og mexicanerne vinder fire point hver efter to runder og topper gruppe A-tabellen i verdensmesterskabet. Og mødets helt var målmanden for det mexicanske landshold Guillermo Ochoa, der lavede fire superredninger af sit mål.

Anbefalede: