Belgien - Algeriet: Hvordan Ruslands Rivaler Startede Ved Verdensmesterskabet

Den 17. juni, ved verdensmesterskabet i Brasilien, starter kampe i gruppe H, hvor det russiske landshold spiller. De første til at komme ind på stadionens felt i Belo Horizonte var de nationale hold i Belgien og Algeriet.

Belgien - Algir_

På Mineirao stadion så omkring 65.000 tilskuere en meget interessant og spændende kamp. Det belgiske landshold inden turneringens start var en "mørk hest" - et hold, som man kan forvente meget af. Dette er ikke tilfældigt, da belgierne har en bemærkelsesværdig generation af spillere, der spiller i topklubber i Italien, England og andre europæiske mesterskaber.

Første halvleg var domineret af europæerne, men sidstnævnte kunne ikke skabe superfarlige chancer ved Algeriets porte. Afrikanerne var i stand til ikke kun at forsvare deres mål, men også at score bolden. Feguli konverterede et straffespark i 25 minutter. Algeriet tog føringen, og mange afrikanere på stadion og foran tv-skærme begyndte at glæde sig. Første halvleg sluttede sådan - med en minimal fordel for Algeriet.

I anden halvdel af mødet forbedrede det belgiske landshold sig markant og viste deres overlegenhed i klassen. Mark Wilmots foretog alle tre udskiftninger, som var bestemt til at spille en afgørende rolle. Anden halvdel af halvdelen var i europæernes højkvalitets og skarpe angreb, og i det 70. minut sendte spilleren fra Manchester United og det belgiske hold Fellaini bolden i mål efter en strålende serv i straffesparksfeltet. Den runde ramte tværstangen og krydsede linjen. Målet viste sig at være meget smukt.

Efter at målet var scoret øgede belgierne tempoet endnu mere. Bare 10 minutter senere, i et eksemplarisk kontraangreb i flere afleveringer, leverede belgierne bolden til Napoli-spiller Dries Mertens, der skød uimodståeligt på mål. Erstatningsspilleren scorer igen. 2 - 1 blev ledet af europæerne.

I slutningen af kampen kunne Belgien have scoret mere, men resultatet på resultattavlen er ikke ændret. Europæerne var i stand til at vende tidevand for kampen til deres fordel, hvilket bekræftede tendensen til verdensmesterskabet, at et scoret mål stadig ikke løser noget. Endnu en viljestærk sejr i mesterskabet, og Belgien vinder de første tre point i gruppe H, og det algeriske landshold har vist sig at være en meget kompromisløs rival, med hvem det er svært for anerkendte mestre at spille.