Italiens Hold Til UEFA EURO

Italiens Hold Til UEFA EURO
Italiens Hold Til UEFA EURO

Video: Italiens Hold Til UEFA EURO

Video: Italiens Hold Til UEFA EURO
Video: The Italians are coming! - EURO 2020 final 2024, Kan
Anonim

Det italienske fodboldlandshold er en formidabel styrke på alle større turneringer. På UEFA EURO 2016 vil italienerne igen bringe et ret stærkt hold, men flere af de førende spillere i Squadra Azzurra var ikke med i den endelige tilmelding.

Italiens hold til UEFA EURO 2016
Italiens hold til UEFA EURO 2016

Italiens hovedtræner Antonio Conte var nødt til at undersøge mange af spillerne igen som forberedelse til UEFA-EM i fodbold 2016. Det italienske nationale mesterskab giver mulighed for at observere næsten alle kandidater til landsholdet. Forresten ud af 23 mennesker i Italien optræder kun fem uden for deres land.

Ifølge eksperter er det største problem i det italienske landshold fraværet af tre hovedspillere i centerlinjen. EURO-midtbanespillere og teamledere Claudio Marchisio, Marco Veratti og Ricardo Montolivo vil ikke blive ansat på grund af EURO-skader. Andrea Pirlo er ikke indkaldt.

Rygraden i det italienske landshold på UEFA EURO 2016 vil være spillerne i Juventus Turin, der har vundet den italienske Serie A i fem år i træk. Seks fodboldspillere fra Torino-deltageren blev medtaget i den endelige ansøgning fra det italienske landshold til EM.

Ved porten til de fire gange verdensmestre, den store Gianluigi Buffon (Juventus). I næsten tyve år har denne målmand forsvaret landsholdets farver. Foruden GG blev Salvatore Sirigu (PSG) og målmanden fra Rom Lazio Federico Marchetti inkluderet i truppen.

I det italienske landshold er der traditionelt ingen særlige problemer med forsvaret. Det er værd at bemærke, at denne linje på holdet ser mest sammenhængende og afbalanceret ud på UEFA EURO 2016. Trioen af Juventus-forsvarere Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini vil sandsynligvis danne højborg for italienernes forsvar. Foruden dem var to legionærer fra England inkluderet: Matteo Darmian spiller for Manchester United, og Angelo Ogbonna spillede for West Ham.. En anden forsvarer i det italienske landshold er Mattia De Schiglio fra Milano.

På trods af det faktum, at Antonio Contes hold har store tab på midtbanen, dannede trænerstaben en erstatning for skadede spillere fra værdige fodboldspillere. Disse inkluderer: den meget erfarne Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), den franske PSG-legionær Thiago Motta, der imponerede Conte, mens han spillede for Juventus Emmanuele Giaccherini (Bologna), to midtbanespillere fra Roman Lazio: Antonio Candreva og Marco Parolo samt Stefano Sturaro, der tilbragte en anstændig sæson i Juventus.

Italienerne har syv spillere i angreb. Det er bemærkelsesværdigt, at de alle repræsenterer forskellige klubber. Engelsk "Southampton" delegeret til landsholdet Graziano Pele fra "Roma" kom Stefan El-Shaaravi i opstillingen, fra "Juve" - Simone Zadza, fra "Napoli" - Lorenzo Insigne. Mest sandsynligt har disse spillere de største chancer for at komme ind i hovedholdet. Også på listen er angribere Eder (Inter), Ciro Immobile (Torino) og Federico Bernardeschi (Fiorentina).

Anbefalede: