Belgiens Hold Til UEFA EURO

Belgiens Hold Til UEFA EURO
Belgiens Hold Til UEFA EURO

Video: Belgiens Hold Til UEFA EURO

Video: Belgiens Hold Til UEFA EURO
Video: UEFA EURO 2020: FRANKREICH ⚽ EURO 2020 #7 vs FINALE Belgien 2023, Oktober
Anonim

Det belgiske fodboldhold klarede sig godt ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Wilmots hold nåede kvartfinalen. I øjeblikket regner belgierne med succes i Europamesterskabet i 2016.

Belgiens hold til UEFA EURO 2016
Belgiens hold til UEFA EURO 2016

I de senere år har det belgiske landshold haft et strålende udvalg af spillere. Verdensklassespillere samles i hver linje i holdet, hvilket gør Belgien til en af kandidaterne til de højeste placeringer i seriøse turneringer. På UEFA EURO 2016 har belgierne igen samlet et hold, der er i stand til at konkurrere på lige fod med de førende europæiske fodboldmagter.

Det belgiske hold til UEFA EURO 2016 har tre højtstående målmænd. Holdets første nummer - Thibaut Courtois, der spiller for London Chelsea. Andre målmænd inkluderer Simon Mignolet (Liverpool) og Jean-François Gillet (Mechelen, Belgien).

Kaptajnen for landsholdet Vinsan Company var ikke med i ansøgningen om EURO 2016. Erfarne forsvarere fra Manchester City har en skade. Selvom den erfarne forsvars sundhedsproblemer er et alvorligt tab for det belgiske hold, lover dette ikke godt for en bestemt katastrofe i forsvaret. Den endelige opstilling inkluderer navnene på andre værdige fodboldspillere. Toby Alderweireld og Jan Vertongen havde en god sæson med Tottenham, Thomas Fermalen spillede for Barcelona. Foruden dem omfattede holdet forsvarere: Jason Denayer (Galatasaray), Jordan Lukaku (Oostende), Tom Meunier (Club Brugge), Christian Cabasele (Genk) og Laurent Seaman fra Liège Standard.

Landsholdets midtbane har også fodboldspillere på højt niveau. Moussa Dembele repræsenterer Tottenham, fra russiske Zenit til landsholdet Axel Witsel, fra Roma - Raja Nainggolan, Manchester United delegerede Muran Fellaini til landsholdet, og byfolk fra Manchester Kevin De Bruyne. Andre midtbanespillere inkluderer Yannick Ferreira-Carrasco (Atlético) og en af de bedste midtbanespillere i vores tid, Eden Hazard (Chelsea).

Belgien har annonceret fem angribere på UEFA EURO 2016. Blandt dem er spillere fra klubber i Frankrig, England og Italien. To belgiske angribere af UEFA EURO 2016-landsholdet spiller på Liverpool med det samme: Christian Benteke og Divok Origi. Romelu Lukaku fra Everton, England, Dries Mertens fra Napoli og Misha Bachuai fra Marseille.

Anbefalede: