Tyskland UEFA EURO 2016-hold

Tyskland UEFA EURO 2016-hold
Tyskland UEFA EURO 2016-hold

Video: Tyskland UEFA EURO 2016-hold

Video: Tyskland UEFA EURO 2016-hold
Video: EURO 2016 Allemagne Ukraine 2024, Kan
Anonim

Tysklands fodboldhold vandt sidst det kontinentale mesterskab for 20 år siden på UEFA EURO 1996 i England. To årtier senere blev tyskerne verdensmestre, men kunne ikke sejre europamesterskabet igen. I 2016 samlede det tyske landshold igen et fremragende hold, der hævder at vinde den største fodboldturnering på kontinentet.

Tyskland UEFA EURO 2016-hold
Tyskland UEFA EURO 2016-hold

Hovedtræner for det tyske landshold, Joachim Loew, havde endnu en mulighed for at samle et stærkt hold til en stor turnering. De erfarne fodboldspillere, der tog føringen ved det brasilianske verdensmesterskab i 2014, fik følgeskab af relativt nye spillere, der allerede har etableret sig som ledere for de bedste klubber i den gamle verden.

I flere år har Manuel Neuer, lederen af forsvaret for Bayern München, besat det første nummer i porten til det tyske landshold. De to andre målmænd, der blev annonceret til turneringen, er Barcelonas Marc-André ter Stegen og Bayer Liverkusens Bernd Leno.

Philippe Lam vil ikke være i forsvaret for UEFA EURO 2016. Men selv uden ham ser holdets defensive linje imponerende ud. Som forventet er den største repræsentation af tyskerne i denne linje fra Bayern (Jerome Boateng, Joshua Kimmich) og Borussia Dortmund (Julian Weigl, Mats Hummels). Ud over dem omfattede ansøgningen: Shkodran Mustafi (Valencia), Benedict Hevedes (Schalke 04), Antonio Rudiger (Roma) og Jonas Hector fra Köln.

Tysklands midtbane ser meget afbalanceret og stærk ud. Her er spillere samlet ikke kun fra klubber i Tyskland, men også fra Italien, England og Spanien (fra alle de fire bedste europæiske mesterskaber). Den fulde liste over Joachim Lev's midtbanespillere er som følger: Mario Götze (Bayern), Emre Can (Liverpool), Julian Draxler (Wolfsburg), Toni Kroos (Real Madrid), Leroy Sane (Schalke 04)), Sami Khedira (Juventus), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Andre Schürrle (Wolfsburg), Mesut Ozil (Arsenal).

I angrebet har tyskerne kun tre spillere. Dette betyder dog ikke det tyske landsholds svage angrebspotentiale, for blandt holdets midtbanespillere er der mange spillere, der specialiserer sig i funktionerne til at skærpe spillet ved hovedporten.

Kun erfarne Fovrads blev inkluderet i det tyske bud i angrebslinjen, herunder Mario Gomez, der nu spiller for tyrkiske Besiktas, Lukas Podolski, der også spiller i det tyrkiske mesterskab i Galatasaray klubben, og Bayern München frem Thomas Muller.

Anbefalede: