Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Canada - Tyskland

Den 18. maj 2019 spillede det canadiske ishockeyhold deres femte kamp i verdensmesterskabet i verdensmesterskabet i 2019. Modstanderne til canadierne var atleter fra Tyskland, der havde vundet fire tidligere spil i Kosice. Vicemestrene for de olympiske lege i Korea var fast besluttede på at tage point fra de fremtrædende canadiere.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Canada - Tyskland

Før kampstart var det tyske landshold et af kun to hold i turneringen, der vandt deres første fire kampe. Dette gjorde det muligt for tyskerne at føle sig trygge på toppen af placeringen i gruppe A i verdensmesterskabet. Canadiske hockeyspillere tabte sensationelt i deres første kamp til det finske landshold og fejrede derefter succes tre gange. Sejren i den femte runde var meget vigtig for grundlæggerne af hockey. I dette tilfælde ville "ahornbladene" have omgået tyskerne i tabellen baseret på resultaterne af et personligt møde.

Team Canada startede kampen aktivt, hvilket var forventet. Oversøiske professionelle havde en fordel i starten af spillet, hvilket resulterede i en to minutters fjernelse fra tyskerne. Canadierne, der var det bedste hold i turneringen til realisering af flertallet, benyttede sig af muligheden. Lederen af Ottawa Senators og en af de mest fantastiske canadiske spillere i Tom Chabot-turneringen med en aflevering fra Jonathan Marchesso åbnede scoringen med sit præcise skud.

Efter den forladte pucken forsøgte tyske hockeyspillere at spille mere præcist. Til forsvar handlede tyskerne omhyggeligt. Samtidig glemte de tabende hockeyspillere ikke angrebet. Tyskerne havde deres chancer for at udligne scoren. Oversøiske hockeyspillere trak sig tilbage to gange i den første periode, men formåede at holde deres porte tørre. Efter afslutningen af den anden fjernelse scorede canadierne deres andet mål. Mark Stone udnyttede forvirringen ved porten til det tyske landshold og udstedte en fordel med to mål for sit hold. Indtil slutningen af perioden ændredes resultatet ikke - canadierne vandt 2: 0.

Det tyske landshold startede anden periode aktivt, men canadierne scorede igen. Muligheden for at score blev givet af tyskerne selv, som igen overtrådte reglerne. Det canadiske landshold indså det numeriske flertal legende. Efter flere hurtige og nøjagtige afleveringer blev Mark Stone bragt ud på kastet, og han gik ikke glip af en fordelagtig position. Det er umuligt at sige med tillid, at resultatet 3: 0 til fordel for det canadiske landshold var i spil, men de nordamerikanske hockeyspillere brugte alle deres øjeblikke meget produktivt.

I midten af perioden havde det tyske landshold også en chance for at spille i flertallet, men tyskerne skabte ikke farlige situationer ved porten til ahornbladmanden.

I slutningen af perioden tillod nordamerikanske hockeyspillere igen tyskerne at spille flertallet. Det tyske landshold gjorde endnu et forsøg. Distinguished Yasin Alice, der rammer porten fra halvzonen. Der var cirka to minutter tilbage til slutningen af perioden. Det så ud til, at denne pucke ville give tyskerne tillid, men canadierne organiserede straks deres fjerde mål. Mark Stone udnyttede de ukoordinerede handlinger fra de tyske forsvarere og scorede et hattrick for sig selv i kampen. Den endelige score i slutningen af anden periode er 4: 1 til fordel for Canada.

I de første fem minutter af den tredje periode lavede Anthony Manta sin double, så canadierne kunne bringe scoren til en stor - 6: 1. Derefter mistede det tyske landshold endelig alle chancer for at klamre sig til resultatet, og det canadiske landshold fortsatte nederlaget og bragte resultatet af deres mål til otte. Sam Reinhart og Anthony Cirelli markerede sig med deres mål i de nordamerikanske hockeyspillere.

Den endelige score 8: 1 til fordel for det canadiske landshold tillod de oversøiske hockeyspillere at flytte tyskerne fra anden linje i planetmesterskabet i gruppe A.