MFM-2016: Gennemgang Af Kampen Rusland - Hviderusland

Gruppespillet af verdensmesterskabet for ungdomshockey i Helsinki får gradvist fart. Den 29. december spillede det russiske hockeyhold deres tredje kamp. Rivalerne til Valery Bragins anklager var hviderussiske hockeyspillere.

MFM-2016: gennemgang af kampen Rusland - Hviderusland

Russernes modstandere startede kampen mere aktivt, oftere blev de i forsvarsområdet i Bragin-holdet. Dette var dels en konsekvens af fjernelsen af den russiske landsholdsspiller, som blev den første i mødet. I to minutter af flertallet formåede målmanden for vores landshold Samsonov at forsvare sit mål intakt. I det tiende minut af perioden svarede russerne med et mål i deres flertal. Igen ved turneringen viste det russiske ungdomshold deres klasse i gennemførelsen af det overskydende. Pucken er på Maxim Lazarevs konto. Kampens andet mål blev også scoret i power play. Det er glædeligt, at spillerne fra det russiske landshold gjorde dette for anden gang ved hjælp af den numeriske overlegenhed (forfatteren af målet var Alexander Polunin i det 16. minut). Det sidste mål i den første periode blev scoret af kaptajnen på det russiske landshold Vladislav Kamenev, der formåede at erstatte en pind efter et kast fra den blå linje af Ivan Provorov.

I den anden periode så publikum ingen mål. Spillet blev spillet i et målt tempo med fordelen af det russiske landshold. I modsætning til den første periode var der i den anden dvadtsatiminutke ingen række sanktioner. Først i slutningen af perioden fik hviderusserne ret til flertallet, men i stedet for at skubbe mod det russiske mål indrømmede de næsten et mål, efter at Ivan Provorov gik til et møde med målmanden.

I det 47. minut af mødet var de hviderussiske hockeyspillere stadig i stand til at kaste deres puck, som blev den eneste for dem i kampen. Alexey Patsenkin skubbede en gummiskive over Samsonovs mållinje fra en patch. Det sidste ord forblev dog med Valery Bragins anklager. I det 48. minut blev den endelige score sat på resultattavlen af Alexander Polunin, der scorede et dobbelt i det møde, der blev gennemgået.

Kampens resultat: det russiske landsholds sejr i klassen med en score på 4: 1. Nu skal russerne for første gang i gruppen slå det slovakiske landshold den 31. december.