Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Rusland - Italien

Efter tre sejre i åbningskampene ved verdensmesterskabet i ishockey i 2019 blev det russiske landshold i fjerde runde af den indledende fase af Bratislava-gruppen modstander af det italienske landshold. Før mødets start blev russerne betragtet som ubetingede favoritter, fordi niveauet af hockey i Rusland og Italien adskiller sig markant.

Ishockey verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Rusland - Italien

Før kampen med det russiske ishockeyhold, indrømmede nogle italienske spillere, at et 1: 5-nederlag ville være acceptabelt for deres landshold. Selvfølgelig gik italienske atleter til stedet som berygtede outsidere, men hockey er en uforudsigelig sport, så vores modstandere opgav stadig ikke håbet om at genopbygge deres pointforsyning.

Russerne startede kampen aktivt. Allerede efter 31 sekunder ramte Nikita Zaitsev italienernes port med sit kast. Efter at have vundet et indkast i en fremmed zone trak Nikita Gusev en fremragende pasning til Toronto-forsvareren, hvorefter resultatet blev åbnet på resultattavlen.

Det andet mål i kampen blev igen scoret af det russiske forsvarsteam. Denne gang Dinar Khafizullin i det 9. minut efter afleveringerne af Gusev og Kucherov ramte det italienske mål. Efter to indrømmede skiver havde det italienske landshold deres eget øjeblik, men pucken efter kastet af Mike Rose ramte stolpen til Andrei Vasilevsky.

I anden halvdel af den første periode så publikum yderligere to mål udført af russerne. Denne gang scorede Washington Capitals-holdet. Først åbnede Evgeny Kuznetsov scoringen for sine mål i turneringen efter Alexander Barabanovs pasning fra målet i det 14. minut, og Alexander Ovechkin scorede tre minutter inden periodens afslutning. Den endelige score efter de første tyve minutter er 4: 0 til fordel for det russiske landshold.

I den anden periode fortsatte Ilya Vorobyovs anklager med at besejre det italienske landshold. Det tog mindre end tredive sekunder i det andet spilsegment, før resultatet blev 5: 0. Evgeny Kuznetsov løb en-mod-en med målmanden og sendte nøjagtigt en skal mellem målmandens skjolde. I det 7. minut fungerede centrum af "Washington" som en assistent og foretog en overførsel til kaptajnen på vores landshold. Ilya Kovalchuk udnyttede dygtigt Kuznetsovs pasning og ramte det italienske landsholds mål for sjette gang.

Det russiske landshold scorede det næste mål i flertallet. Evgeny Dadonov markerede sig med overførslen af Nikita Kucherov. Dette var det femte mål i turneringen for Florida Panthers fremad. Ifølge denne indikator er Dadonov medtaget på listen over de bedste snigskytter i hele mesterskabet.

Det russiske landshold spiller stadig i ulige kompositioner ved denne turnering. Flertallet er realiseret, i mindretal går det indenlandske hold ikke glip af. Derudover blev italienerne kastet af russerne i et firemands spil. Mikhail Grigorenko scorede i mindretal i det 17. minut af perioden.

Sirena for pausen annoncerede slutningen af anden periode med en samlet score på 8: 0 til fordel for det russiske landshold.

Hovedintriget i kampens sidste segment var, om det russiske landshold ville være i stand til at score ti mål, og italienerne mindst et. Russerne klarede deres opgave. I det femte minut i perioden scorede Nikita Kucherov det niende mål i spillet med et langt kast, og et minut senere lavede Evgeny Dadonov et personligt dobbelt i kampen og bragte resultatet til et uanstændigt. Italienerne var tæt på deres opgave, men i det øjeblik, hvor den russiske målmand ikke kunne hjælpe sit hold, blev landsholdet reddet af overliggeren.

Kampens slutresultat Rusland - Italien 10: 0. Denne sejr var den største for det russiske landshold siden udførelsen af det russiske hold ved verdensmesterskabet i ishockey.