Hvor Kan Man Se Tidsplanen For Spil Og Sammensætningen Af KHL-divisionerne

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Se Tidsplanen For Spil Og Sammensætningen Af KHL-divisionerne
Hvor Kan Man Se Tidsplanen For Spil Og Sammensætningen Af KHL-divisionerne

Video: Hvor Kan Man Se Tidsplanen For Spil Og Sammensætningen Af KHL-divisionerne

Video: Hvor Kan Man Se Tidsplanen For Spil Og Sammensætningen Af KHL-divisionerne
Video: Khl 2024, April
Anonim

I 2008 dukkede en sportsorganisation op i Moskva, hvis grundlæggere besluttede straks at konkurrere med den største og mest magtfulde hockeyliga i verden - den nordamerikanske NHL. De kaldte det næsten identisk - KHL, Continental Hockey League. Mere end to dusin deltagende hold blev delt, som i NHL, i konferencer og divisioner, inden for hvilke de efter at have udarbejdet og offentliggjort kampkalenderen begyndte at spille om hovedpræmien - Gagarin Cup.

Grundlæggende information om KHL-mesterskabet offentliggøres på dets hjemmeside
Grundlæggende information om KHL-mesterskabet offentliggøres på dets hjemmeside

Kom ud på isen

Kontinental Hockey League har alle rettighederne til at vise kampene i sine hold og udvikler først og fremmest sin egen hjemmeside. Den indeholder ikke kun foreløbige oplysninger - som kalenderen for kampe i den regulære sæson og den efterfølgende fase af slutspillet. Der er endda en detaljeret meddelelse om hver kamp, der starter fra den allerførste og slutter med det sidste spil i den sidste serie i turneringen. Der er også rapporter, tabeller og en række statistikker.

På den første fase af Kontinental Hockey League mesterskabet distribueres deltagerne, som KHL-webstedet forklarer, til to konferencer - vestlige og østlige. Begge konferencer har to afdelinger. Hver af dem antager det samme, men ikke altid respekterede antal hold fra geografisk tætte byer. Divisionerne er navngivet til ære for de legendariske sovjetiske trænere og hockeyspillere Vsevolod Bobrov, Anatoly Tarasov, Valery Kharlamov og Arkady Chernyshev. De otte bedste hold fra konferencerne går videre til anden etape, hvor de konkurrerer om Gagarin Cup.

Ikke et enkelt sted

Kontinental Hockey League's officielle hjemmeside er ikke den eneste russiske og udenlandske portal, hvor fans kan finde ud af den nøjagtige dato og tid for det næste spil, modstanderen og resultatet af kampen med deltagelse af deres Lada, Ugra eller Severstal. Sammensætningen af divisionerne, deltagende hold, kalenderen og resultaterne af de afsluttede kampe offentliggøres straks af de officielle hjemmesider for alle klubber i ligaen samt hockeyforbund i landet og regionerne.

Du kan også finde ud af kampplanen og sammensætningen af ligadivisionerne på webstederne for større specialpublikationer. Først og fremmest drejer det sig om aviser som "Sport-Express" og "Soviet Sport". Talrige bookmakere, sportsfora og portaler er også villige til at dele sådan information med fans. Sådanne for eksempel som Eurosport, Sportbox, 74hockey, Newsinten, NTV + og mange andre.

Hockey International

Selvom grundlaget for KHL blev dannet af klubberne, der deltog i det russiske mesterskab, meddelte grundlæggerne af ligaen straks, at de agter at lave turneringen for hold fra forskellige lande på kontinentet. Og kampene vises i det mindste over hele Europa. Ordene fra præsidenten for KHL Alexander Medvedev og hans kolleger var ikke uenige i sagen. Allerede nu er fans fra Hviderusland, Kasakhstan, Letland, Slovakiet, Finland, Kroatien interesseret i mesterskabskalenderen og tidsplanen for spil og ikke kun for deres hold.

For ikke så længe siden, og kun på grund af den vanskelige økonomiske og politiske situation, nægtede de førende klubber i Tjekkiet og Ukraine midlertidigt at deltage i ligamesterskabet. Hockeyteam fra Østrig, Tyskland, Italien, Norge, Sverige overvejer seriøst muligheden for at spille i samme turnering med Metallurg Magnitogorsk, SKA Skt. Petersborg, Dynamo Minsk og Riga, Jokerit finsk, Medvescak kroatisk og Barys Kasakhstan. Selv fra Korea og Japan.

Ifølge eksperter blev en sådan ekstraordinær popularitet ikke kun opnået på grund af det individuelle klubbers høje sportsniveau og verdenshockeystjerner Alexander Radulov, Ilya Kovalchuk, Sandis Ozoliš, Jaromir Jagr eller Pavol Demitra, der spillede eller en gang spillede i KHL. Fans er også meget værdsat evnen til hurtigt at modtage information om ligaens liv, inklusive statistiske oplysninger, samt at se online et "billede" af spil og mål scoret.

Anbefalede: