Hvor Kan Man Se Tidsplanen For OL

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Se Tidsplanen For OL
Hvor Kan Man Se Tidsplanen For OL

Video: Hvor Kan Man Se Tidsplanen For OL

Video: Hvor Kan Man Se Tidsplanen For OL
Video: СОК ЧЕРЕЗ СОКОВЫЖИМАЛКУ.САМЫЙ ВКУСНЫЙ НАТУРАЛЬНЫЙ ТОМАТНЫЙ СОК ГОТОВИМ УЖЕ 30 ЛЕТ ВОТ ТАКИМ ОБРАЗОМ 2024, Marts
Anonim

XXII vinter-olympiske lege afholdes i Sochi. Byen vandt denne ret i 2007 under den 119. session i Den Internationale Olympiske Komité i Guatemala, og i 2010 modtog værterne vinter-OL-flag under afslutningsceremonien for tidligere konkurrencer i Vancouver. For året før OL-starten blev dets program vedtaget og godkendt.

Hvor kan man se tidsplanen for OL 2014
Hvor kan man se tidsplanen for OL 2014

Olympiad-program

Konkurrenceplanen blev godkendt af Den Internationale Olympiske Komité og sportsforbundene. Før OL-starten er muligheden for en lille justering af programmet ikke udelukket. Du kan sætte dig ind i det og holde dig ajour med alle ændringer på Olympiadens officielle hjemmeside.

Den 7. februar 2014 vil åbningsceremonien for legene finde sted, og de første priser ved vinter-OL udloddes den 8. februar. På denne dag vil skatere være i stand til at konkurrere om et sæt priser, fire flere vil blive trukket blandt skiløbere: en hver i skiskydning og freestyle og to i langrend. Hockey, rodel, skihop og kunstskøjteløb starter den samme dag. Afslutningen af de Olympiske lege er planlagt til 23. februar. På den sidste dag vil de sidste priser også blive spillet - hockeyholdene har den sidste kamp, og skiløberne deltager i det sidste løb.

Konkurrencesteder

I overensstemmelse med planen for organisationskomitéen ved XXII Winter Olympic Games er sportsfaciliteter opdelt i to klynger - kyst og bjerg. Sidstnævnte sportsfaciliteter er placeret i Krasnaya Polyana. Der vil være konkurrencer, der kræver en højdeforskel (skihop, snowboarding, bobslæde, rodning osv.). Der er også bygget spor til langrend og skiskydning. Ud over sportsfaciliteter vil bjergklyngen have en medieby - et pressekompleks.

Kystklyngen indtager en stribe af Sortehavskysten. Der vil være konkurrencer på skøjtebaner - turneringer i curling, hockey, kunstskøjteløb, hurtigskøjteløb. Til dette blev specielle sportsfaciliteter bygget i Sochi og Adler. Åbnings- og afslutningsceremonierne til OL finder sted på Fisht-stadionet, som kan rumme 40 tusind mennesker. De officielle websteder ved OL sælger billetter til denne begivenhed, som kan købes indtil åbningen af de Olympiske lege i Sochi.

Anbefalede: