Hvor Finder Du Tidsplanen For Hockeykampe

Hvor Finder Du Tidsplanen For Hockeykampe
Hvor Finder Du Tidsplanen For Hockeykampe

Video: Hvor Finder Du Tidsplanen For Hockeykampe

Video: Hvor Finder Du Tidsplanen For Hockeykampe
Video: 2019 IIHF Hockey Development Camp 2024, Marts
Anonim

Hockey er den næstmest populære sport i Rusland. For at juble for deres yndlingshold deltager tusindvis af fans regelmæssigt i nationale mesterskabskampe og venskabskampe. Hvis du beslutter dig for at slutte dig til hockeyfans, skal du have en tidsplan for de kommende spil.

Hvor finder du tidsplanen for hockeykampe
Hvor finder du tidsplanen for hockeykampe

Hvis der er et hockeyteam i din by, og du vil deltage i en kamp med deres deltagelse, skal du være opmærksom på de lokale medier. Oftest offentliggøres tidsplanen for spil i aviser (antenne, Telesem osv.) Såvel som i specielle sportspublikationer (PROSPORT osv.)

Derudover er specifikke kampdatoer ofte dækket i sportsafsnittet i tv-nyhedsudsendelser. Se et par nyhedsfeeds dedikeret til din bys liv, og vent på rapporten fra en sportskommentator. Prøv at komme ind på de nyhedsudsendelser, der sendes mellem kl. 18.00 og 20.00 lokal tid, da nogle programmer ikke viser sportsblokke på et senere tidspunkt.

De fleste ishockeyhold har deres egne internetsider, hvor du kan finde tidsplanen for de kommende spil. Desuden kan du på sådanne portaler finde ud af forskellige nyttige oplysninger (teamsammensætning, biografier af spillere og trænere osv.) Samt kommunikere med holdfans og finde ligesindede blandt dem.

Hvis du er interesseret i hockey i stor skala, nemlig mesterskabet i Rusland eller endda verdenen, kan du bruge tjenesterne fra store portaler dedikeret til denne sport for at afklare tidsplanen for spil. For eksempel tilbyder Hockeyrussia.ru-portalen dig de nyeste og mest relevante oplysninger om russisk ishockey.

De fleste hockeyhold har flere opstillinger. Som hovedregel går den vigtigste, der består af holdets stærkeste atleter, til større kampe. Hvis et hold bliver inviteret til en venskabskamp, sendes et reservehold, populært kaldet "dobbelt", til det. Tidsplanen for sådanne spil kan findes på holdets officielle hjemmeside.

Anbefalede: