Hvorfor Vinder Bayern München Deres Anden Champions League I Træk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Vinder Bayern München Deres Anden Champions League I Træk?
Hvorfor Vinder Bayern München Deres Anden Champions League I Træk?

Video: Hvorfor Vinder Bayern München Deres Anden Champions League I Træk?

Video: Hvorfor Vinder Bayern München Deres Anden Champions League I Træk?
Video: Bayern Snatch Victory in the Last Minutes of the Match 2024, April
Anonim

Dagen for starten på den største fodboldturnering blandt klubberne, Champions League, er ikke langt væk. Og alle fans er interesserede i: hvem er favoritten i dag? Jeg har en utvetydig opfattelse af, at München Bayern vil stå på podiet for andet år i træk.

Hvorfor vinder Bayern München deres anden Champions League i træk?
Hvorfor vinder Bayern München deres anden Champions League i træk?

Er det nødvendigt

Forsvar, angreb, målmand, modstandere, udvælgelse, træner

Instruktioner

Trin 1

Sæsonen 2012-2013 var året for tysk regel for fodbold i Europa. For første gang i Champions League-historien mødtes to tyske hold. Uanset hvor smuk historien om Borussia fra Dortmund er, vandt München Bayern hovedtrofæet absolut i sagen. Desuden blev bayerne for andet år i træk opført som finalister i den mest betydningsfulde europæiske cup. I år er Bayern bestemt i stand til at lave en gylden dobbelt!

Trin 2

Lad os starte med selve grundlaget for holdet, som altid er målmand. Det er ikke for ingenting, at Manuel Neuer nu betragtes som en af de mest pålidelige målmænd i verden. Alle hans konkurrenter (Buffon, Casillas, Hart) har deres ulemper. Nogen er ikke længere ung, nogen er ophørt med at være inkluderet i kompositionen, nogen "koger" regelmæssigt. Men ikke en tysk portvogter. Det ser ud til, at der simpelthen ikke er nogen fejl i det. For meget selvtillid? Nå, dette er sygdommen i hele holdet, ikke kun Neuer.

Trin 3

München-forsvaret er generelt et mesterværk. Bayern har altid fungeret meget godt på transfermarkedet, men det er meget værd at se fremtidige stjerner i den konstant forvekslede Dante, der regelmæssigt mistede sin position til Alaba såvel som den kontroversielle Rafinha. Vi tilføjer den evigt unge Philip Lam her, og vi får en superkraftig forsvarslinje med støtte fra drejepunkterne Xavi Martinez, Luis Gustavo og Bastian Schweinsteiger, og vi får hemmeligheden bag et ufremkommeligt forsvar.

Trin 4

Derefter synges sangen om midtbanen og det fantastiske tekniske udstyr fra spillerne på angrebslinjen, hvor alle kan fungere som spidsen af spydet til enhver tid. Robben og Ribery - mindst en af disse spillere er mange træners drøm, og her arbejder de perfekt sammen. Plus Muller, der længe har vokset op på bænken, og der er også Toni Kroos, der banker på døren til den bedste spiller i Europa. Ikke at glemme den stigende superstjerne Mario Götz. Generelt er der et valg, og det er simpelthen enormt.

Trin 5

Den eneste hvide plet i denne perfekte sorte firkant er angrebslinjen. Mario Mandzukic og Claudio Pissaro er af samme type. Og hvis kroaten er stabil nok, kan perueren ikke altid være med i spillet fra de første minutter. Dog gentager jeg endnu en gang: angribere med sådan en midtbane er slet ikke nødvendige … når alt kommer til alt var de ikke nødvendige på én gang af Barcelona.

Trin 6

Og endelig den vigtigste. Høvding i enhver forstand af ordet. Josep Guardiola. Denne spanier har allerede skrevet sit navn i historien om europæisk fodbold, men han er perfektionist og stopper ikke der. Han lever fodbold, ånder den, eksisterer kun takket være den. Dette betyder, at han vil være i stand til at indstille en fodboldbil ved navn Bayern München til en sejrende stemning!

Anbefalede: