Assen Mistede Deres Chancer For At Blive Inkluderet I Formel 1-kalenderen

Assen Mistede Deres Chancer For At Blive Inkluderet I Formel 1-kalenderen
Assen Mistede Deres Chancer For At Blive Inkluderet I Formel 1-kalenderen

Video: Assen Mistede Deres Chancer For At Blive Inkluderet I Formel 1-kalenderen

Video: Formel 1 1999 Rennen 09 Österreich Deutsch 2022, November
Anonim

Hvis de kongelige løb ankommer til Holland i den nærmeste fremtid, så kun på banen i Zandvoort. To hollandske byer, Zandvoort og Assen, hævdede for nylig en plads på den kongelige racerkalender for 2020-sæsonen. På samme tid var Zandvoort i stand til at indgå en eksklusiv hensigtsaftale med ledelsen af ​​mesterskabet, hvis løbetid slutter i denne måned.

Assen mistede deres chancer for at blive inkluderet i Formel 1-kalenderen
Assen mistede deres chancer for at blive inkluderet i Formel 1-kalenderen

Assen, der er vært for MotoGP- og DTM-stadierne denne sæson, blev set som et tilbagefald, hvis Zandvoort ikke kunne finde den nødvendige finansiering. Imidlertid har det hollandske offentlige råd for sport, Nlsportraad, offentliggjort et åbent brev til landets parlament, ministeren for sport og viceminister for økonomi, borgmestre i byer, direktoratet for motorsportbaner og provinserne Zandvoort og Assen, som samt FOM. Baseret på forhandlinger med kredsløbet og med FOM, siger brevet, at Assen ikke længere betragtes som en potentiel arena for Formel 1-scenen. Brevet indeholder også en anmodning til regeringen om at hjælpe med scenen, selvom den tidligere havde nægtet dette. I et brev, der blev offentliggjort mandag, skrev sportsrådsformand Michael van Pragh og generalsekretær Marietta van der Footh:”Direkte kontakt mellem Nlsportraad og den ansvarlige FOM-manager har resulteret i, at Zandvoort er den eneste kandidat, der er vært for Royal Races. I Holland takket være sin rige historiske arv og dens nærhed til større byer og lufthavne.

FOM sagde, at den eneste mulighed for formel 1 at komme til Holland er, at den økonomiske gennemførlighed af scenen i Zandvoort kan være berettiget inden kontraktens udløb. Sidste måned sagde regeringen, som nævnt i ovenstående afsnit, at den ikke havde til hensigt at stille økonomiske garantier til det hollandske Grand Prix.

Hovedproblemet med Zandvoort er en fuldstændig mangel på økonomi, da ikke-lokale ikke-statslige budgetter ikke er klar til at medtage udgiftsposter i moderniseringen af ​​infrastrukturen og betale et betydeligt gebyr for ankomsten af ​​de kongelige løb. Brevet til Nlsportraad sagde også, at Zandvoort bemærkede et meget stærkt fald i interessen fra potentielle sponsorer, efter at det blev kendt, at landets regering manglede økonomisk entusiasme. Det rapporteres også, at sponsorerne stærkt ikke kan lide selve konkurrencen mellem Zandvoort og Assen, så Nlsportraad ønsker, at regeringen støtter scenen i Zandvoort, og at de nødvendige midler findes i statsbudgettet.

Grand Prix i Holland er ikke blevet afholdt siden 1985.

Populær af emne.