Hvordan Atleter Pumper Deres Skuldre Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Atleter Pumper Deres Skuldre Op
Hvordan Atleter Pumper Deres Skuldre Op

Video: Hvordan Atleter Pumper Deres Skuldre Op

Video: Hvordan Atleter Pumper Deres Skuldre Op
Video: Vonde skuldre? 2024, April
Anonim

Skuldertræning udføres ofte i forbindelse med muskelgrupper som ryg eller biceps. For maksimal udvikling skal du tage skulder træningen på en separat træningsdag og gøre den så intens som muligt.

Hvordan atleter pumper deres skuldre op
Hvordan atleter pumper deres skuldre op

Instruktioner

Trin 1

Start din skuldertræning med en mild opvarmning. Stå direkte foran spejlet, og udfør derefter "møllens" svingende bevægelser med begge hænder efter hinanden og fremskynd gradvist tempoet i to til tre minutter.

Trin 2

Brug håndvægtkrøller foran dig. Tag to mellemstore håndvægte op og stå lige foran spejlet. Løft håndvægtene foran dig til øjenhøjde, og bøj albuerne let, hvis det er nødvendigt. Jo langsommere du udfører denne øvelse, jo hurtigere får du en stigning i muskelmasse.

Trin 3

Gør dumbbell hæver på tværs af siderne. Stå på let bøjede ben og læn dig let fremad. Løft håndvægterne med en skarp svingende bevægelse over siderne til skulderhøjde, og sænk dem derefter uden at røre ved hofterne ved det sidste punkt. Det er nødvendigt at holde skuldrene i en spændingstilstand til enhver tid. Hvis det er svært for dig at udføre øvelsen på lige arme, skal du bøje dem lidt ved albuerne.

Trin 4

Brug den samme holdning som i den forrige øvelse. Læn dig lidt dybere frem, så vinklen mellem kroppens linje og gulvet er mellem hundrede og hundrede og ti grader. Flyt håndvægte på tværs af siderne, og bring dem så langt som muligt bag din ryg.

Trin 5

Gå til vægtstangen. Placer det på dine skuldre, løft det derefter op, ret dine arme, og sænk det langsomt bag din hals, indtil det rører ved bagsiden af dit hoved. Sæt det ikke på dine skuldre, dine deltaer skal være i spænding hele tiden. For at reducere belastningen på ryggen under denne øvelse er det optimalt at bruge et gymnastikbælte.

Trin 6

Afslut træningen ved at løfte håndvægtene over dig. For at gøre dette skal du sidde på en flad bænk og placere håndvægte på dine skuldre. Løft langsomt skaller over dig, og kontroller deres bevægelse gennem hele stien. Husk at holde ryggen helt lige, mens du udfører denne øvelse.

Anbefalede: