Hvordan En Pige Pumper Kuber Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Pige Pumper Kuber Op
Hvordan En Pige Pumper Kuber Op

Video: Hvordan En Pige Pumper Kuber Op

Video: Hvordan En Pige Pumper Kuber Op
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2023, Marts
Anonim

En smuk, tonet mave med terninger vil altid være på mode. Og dette gælder ikke kun fyre, piger spekulerer også på, hvordan man pumper terninger op.

Hvordan en pige pumper kuber op
Hvordan en pige pumper kuber op

Er det nødvendigt

  • - Mat.
  • Men for at se gode resultater har du brug for mindst to måneders regelmæssig træning og et stort ønske om at gøre din figur perfekt.

Instruktioner

Trin 1

Det sker således, at efter træning i mange måneder kan en pige ikke se resultater. Dette kan skyldes et lag subkutant fedt på maven, som simpelthen forhindrer terningerne i at blive synlige. Først og fremmest skal du justere din diæt. Fjern fede fødevarer, pølser, bekvemmeligheder, kål og sodavand fra din kost. Du er velkommen til at skifte til sunde fødevarer: frugt og grøntsager, mejeriprodukter, magert hvidt kød og proteinrige fødevarer (nødder, ost, bælgfrugter). Men for at slippe af med fedt har du brug for fysisk aktivitet, svømning, jogging eller aerobic.

Trin 2

Så den første øvelse er at hæve benene. Placer et tæppe på gulvet og læg dig på ryggen med armene udstrakt langs din torso. Samtidig skal du løfte din torso og ben i en vinkel på femogfyrre grader. Når du indånder, stiger, når du udånder, tag startpositionen. Udfør denne øvelse halvtreds gange i to sæt. Dette involverer de nedre og øvre mavemuskler.

Trin 3

Den næste øvelse retter sig mod dine øvre mavemuskler. Læg på ryggen og læg dine hænder bag hovedet. Ben skal bøjes ved knæene og stå trygt på gulvet. Start langsomt med at vride den øverste del af kroppen. I dette tilfælde skal lænden forblive tæt presset mod gulvet, og skulderbladene skal rives af. Prøv at lave to sæt på halvtreds gange, men hvis du finder det svært, skal du starte med det mindste antal gentagelser og gradvist opbygge tempoet.

Trin 4

Engagér dine skrå mavemuskler ved at udføre diagonale knaser. For at opnå de samme terninger er det nødvendigt at pumpe de skrå mavemuskler omhyggeligt, da de skaber en slags abdominal korset. Tag startpositionen som den forrige øvelse, og begynd at udføre vridning, skiftevis røre ved venstre albue på højre knæ og derefter til højre albue på højre knæ. Udfør øvelsen tredive gange i to sæt.

Trin 5

Udfør øvelse "Cykel". Lig på gulvet og løft dine ben, begynd at beskrive cirkler i luften, som om du kørte på en cykel. Gentag bevægelserne med dine fødder, som om du skulle trykke på de eksisterende pedaler. Hænderne skal være bag hovedet, bøjet ved albuerne. Træk dit venstre knæ mod din højre albue, derefter dit højre knæ mod din venstre albue.

Populær af emne.