Store Biceps: Hvordan Man Pumper Dig Selv

Indholdsfortegnelse:

Store Biceps: Hvordan Man Pumper Dig Selv
Store Biceps: Hvordan Man Pumper Dig Selv
Anonim

Store biceps symboliserer styrke og giver armene betydelig volumen. De bedste resultater ved pumpning af biceps kan opnås, hvis du er lige opmærksom på at træne triceps og deltoider.

Store biceps: hvordan man pumper dig selv
Store biceps: hvordan man pumper dig selv

Instruktioner

Trin 1

Når du træner dine biceps, skal du bruge hele arsenalet af øvelser, der er tilgængelige med en vægtstang, med håndvægte, på Scott-bænken og på maskiner. Forskellige øvelser har en omfattende effekt på biceps og giver dig mulighed for at opnå den bedste balance mellem form og volumen. At løfte vægtstangen til biceps hjælper med at øge muskelmassen, og løfte håndvægte til biceps hjælper med at opnå muskeldefinition.

Trin 2

Griptypen betyder også noget. EZ Barbell Reverse Grip Curl træner biceps-flexoren, hvilket får biceps til at se højere ud og visuelt større. Hammerøvelsen virker på den laterale biceps og brachioradialis-muskel, der fortykker biceps og underarm. Koncentreret løft af en håndvægt til biceps i siddende stilling giver biceps en konveks form og klarhed i linjerne.

Trin 3

Forøg vægten gradvist med hver øvelse. Når vægten stiger, begynder vægtene at vokse dine muskler. Alternativ chok træning med moderat og let træning. Konstant muskeloverbelastning kan have den modsatte effekt - biceps stopper med at vokse eller begynder at falde.

Trin 4

Under træningen af enhver atlet er der ofte en vægtgrænse, der kan være vanskelig at overvinde. Har du bemærket, at det i flere måneder ikke er muligt at øge vægten af vægten og bicepsen? Hvil dine muskler. Stop med at træne i 10-12 dage. Dette vil hjælpe kroppen med at komme sig og vende tilbage til motion med fornyet styrke.

Trin 5

Inkluder øvelser til at træne dine triceps, deltoider og underarme i dit træningsprogram. Væksten af styrke og volumen af de anførte muskler hjælper med at øge bicepsens volumen. Med svage underarme vil du ikke være i stand til at holde en tung vægtstang i lang tid. Derudover vil armene udvikle sig uforholdsmæssigt, hvilket vil påvirke deres udseende negativt.

Trin 6

Glem ikke dine ben, når du ryster dine arme. Enig i, at tynde ben med store biceps vil se latterlige ud. Ved at udvikle dine ben vil du komme hurtigere frem i armtræning.

Anbefalede: