Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe
Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe

Video: Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe

Video: Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe
Video: Sådan passer du (bedre) på dig selv, når du intervalløber, HIIT løbetræner og sprinter i højt tempo! 2024, April
Anonim

En stillesiddende livsstil, dårligt miljø og usund kost har en meget negativ indvirkning på vores helbred. Alle begynder at kæmpe på deres egen måde. Nogen beslutter at løbe hver morgen eller hver aften. Men hvordan får du dig selv til at komme ud af sofaen og tage dine sneakers på?

Sådan får du dig selv til at løbe
Sådan får du dig selv til at løbe

Instruktioner

Trin 1

Hvilket tidspunkt at køre er et svagt punkt. Nogen løber om morgenen for at muntre op, tone sig op og starte dagen positiv. Nogen vælger en aften og argumenterer for, at kroppen skal være generende, før han går i seng, når han har en hel nat hvile. Hvis du er fan af morgenjogging, skal du tage et iskoldt brusebad lige efter du har vågnet op. Dette vil vække dig og tone dine muskler. Efter dette er det meget lettere at tvinge dig selv til at gå udenfor. Derudover kombinerer du jogging med en anden metode til at styrke immunforsvaret - et kontrastbruser.

Trin 2

En meget god måde at få dig selv til at løbe er ved at gå med hunden. Dit kæledyr giver dig ikke engang et minuts fred og under alle omstændigheder trækker du dig ud på gaden. Derudover er de fleste hunde store løbere. At løbe i parken sammen vil være meget sjovere. I dette tilfælde vil det være muligt at sige, at du ikke går med dit kæledyr, men han er dig.

Trin 3

Hvis du ikke er tiltrukket af udsigten til simpel løb, kan du ty til rulleskøjter. Musklerne er her naturligvis ikke nøjagtig de samme muskler, som når du løber, men på denne måde kan du vænne dig til daglige udflugter og træne dine ben. Derudover synes rulleskøjteløb for mange mennesker at være meget lettere end jogging. Udnyt sommermånederne for at vænne dig til fysisk aktivitet, hvis ikke dagligt, så i det mindste mere eller mindre regelmæssigt. Og når kulden og regnen kommer, vil du ikke længere kunne sidde stille i flere dage i træk og løbe, og når sneen falder, står du måske op på ski.

Trin 4

Team support er en god ting, så få dine venner til at deltage i din nye hobby. Lad en af dem (en tidlig fugl - der er sikkert en blandt dine venner) vækker dig om morgenen med et opkald og et højt råb ind i modtageren "Kom i gang med at jogge!" Men det er endnu bedre at fange dine venner på reel vis og trække dem ud med hele mængden med dig til parken eller til dæmningen. Du vil se, at selvom der er et lille firma, vil det være meget lettere at tvinge dig selv til at forlade. Vælg smukke steder at jogge med venner, steder du ikke besøger meget ofte på grund af arbejde eller skole. Dette vil være endnu et incitament til at stå tidligt op og trække i dine sneakers.

Trin 5

Imidlertid fungerer alle disse tricks ikke, hvis der ikke er nogen hoved ting - forståelse for at du virkelig har brug for det. Se igen på dit helbred, se i spejlet, sammenlign dig selv med andre. Forstå, at et konstant niveau af fysisk aktivitet skal holdes, ellers vil kontorstol og muggen luft ælde dig på forhånd og gøre dig til et vrag.

Anbefalede: