Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe Om Morgenen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe Om Morgenen
Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe Om Morgenen

Video: Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe Om Morgenen

Video: Sådan Får Du Dig Selv Til At Løbe Om Morgenen
Video: Mettes Morgen-Minut om: at få det, du ønsker dig 2024, April
Anonim

Du har brug for motivation til at drive seriøs og regelmæssig sport. Og for at komme dig ud af en varm seng om morgenen til et løb, har du også brug for viljestyrke. Og hvis disse to kvaliteter kombineres, kan du gå ind i rytmen i den daglige træning.

Sådan får du dig selv til at løbe om morgenen
Sådan får du dig selv til at løbe om morgenen

Instruktioner

Trin 1

Løb er en fantastisk mulighed for at træne udholdenhed og give dit hjerte den rette belastning. Men at overveje at løbe som et universalmiddel mod overvægt og styrke af muskler er ikke det værd. Kun i kombination med andre fysiske øvelser kan du opnå resultater fra morgenjogging. Derfor skal du først bestemme, hvilket mål du forfølger, og lav en træningsplan.

Trin 2

Lad os sige, at løb er en del af en vægttabstræning. Dette betyder, at du har mindst tre gange om ugen i gymnastiksalen eller i cardio-rummet. De andre tre dage kan du løbe og forlade en dag for hvile og genopretning af kroppen. Hvis du tænker over det, er tre kørsler om ugen ikke så meget. Desuden erstattes stierne i parken af løbebånd i fitnessklubben under temperaturer og regn under nul.

Trin 3

Begynd at løbe i godt vejr og en behagelig temperatur. Det ideelle tidspunkt for jogging er 7-8. Kroppen vågner allerede langsomt op, og den kan få optimale belastninger. Begynd at løbe fra 20-30 minutter om dagen, og arbejd gradvist op til en time. Hvor lang tid du løber i løbet af denne tid afhænger kun af dig. Start med at køre i den tilstand, der er behagelig for dig. I løb betyder det ikke noget, hvor meget du løber, det er vigtigt, hvordan.

Trin 4

I de første uger vil kroppen vænne sig til stresset, og du vil opleve ubehagelige konsekvenser i form af muskelsmerter. Men med noget ubehag kan du ikke holde op med at løbe. Disse smertefulde dage skal udholdes. Men så vil du allerede begynde at opleve glæden ved mulige belastninger.

Trin 5

Forvent ikke øjeblikkelige resultater. Du kan kun opnå den ideelle form med regelmæssig træning i lang nok tid. Indstil dig selv til at tage lang tid. Du kan ikke programmere dig selv til at tabe dig inden svømmesæsonen, som begynder om en måned. Mirakler sker ikke, og du vil blive skuffet og føle, at al indsats blev spildt. Sæt mere realistiske mål.

Trin 6

For nogle bliver et eksempel et godt incitament til at løbe om morgenen. Lad os sige, at du betragter Jennifer Lopezs figur som skønhedsstandarden. Så læg et billede af hende på sengebordet, og når du vil sove lidt længere om morgenen, vil du støde på hendes perfekte look. Men sådan en krop er resultatet af et langt og vanskeligt arbejde med sig selv.

Anbefalede: