De Bedste Surfpletter

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Surfpletter
De Bedste Surfpletter

Video: De Bedste Surfpletter

Video: De Bedste Surfpletter
Video: De bedste danske filmcitater 2024, Kan
Anonim

Surfing er en spændende sport. Smuk, lys, adrenalin! Surfing kræver den perfekte bølge og er ikke tilgængelig overalt. Erfarne surfere har længe valgt flere strande og er klar til at dele dem med begyndere.

De bedste surfpletter
De bedste surfpletter

At vælge et sted at tilbringe din ferie er ikke let. Men det er endnu sværere at beslutte et sted, hvis surfing er et af målene med din ferie. Denne artikel diskuterer de bedste surfpletter.

Sri Lanka

Sri Lanka som udvejsø er ikke særlig populær blandt turister, men det er meget populær blandt surfere. Og dette er ingen tilfældighed, for det er i Sri Lanka, der er.

Først og fremmest vil denne ø appellere til begyndere i surfing. På grund af det faktum, at dette feriested ikke er meget populært, er der få mennesker her, strandene har ikke travlt og er ideelle til at studere. Surfing i Sri Lanka kan praktiseres hele året rundt, men om vinteren er det bedre at rette opmærksomheden mod den vestlige del af øen og om sommeren til den østlige.

Malibu, Californien

Malibu ligger i nærheden af Los Angeles i staten Californien og betragtes som en af de bedste feriestedsbyer i USA. Malibu er også godt til surfing. … Klimaet i byen er meget varmt, og strandene er velplejede og rene med en udviklet infrastruktur.

Hvil i denne by passer til alle, både begyndere og professionelle.

Det bedste tidspunkt at surfe Malibu er i september, oktober eller november, da det er de måneder, hvor stærk vind skaber de bedste bølger.

surfing
surfing

Maui, Hawaii

Måske er en af de mest populære surfing resorts Hawaii-øerne, især Maui. Hvorfor er denne ø så populær blandt surfere?

… Bølgerne er så enorme, at de overrasker selv de mest erfarne surfere. Derfor er ferie og surfing på Hawaii bedst egnet til professionelle end begyndere.

Derudover kan surfing i Maui være meget farligt for en uerfaren person. Derfor er surfere, der endnu ikke er sikre på deres færdigheder, bedre stillet på udkig efter et andet sted. Professionelle bør se nærmere på denne ø såvel som byen Paia.

Det er bedst at gå til Hawaii-øerne om vinteren, når vinden er stærkest, og derfor er bølgerne store.

Bali, Indonesien

Indonesien er et land med mange øer, men Bali er det mest populære blandt både turister og surfere.

Denne ø betragtes bredt som den bedste surfing destination i Asien. Hvorfor? tak, som både begyndere og erfarne fagfolk kan surfe på. Øen har også en meget udviklet infrastruktur, som gør resten behagelig og praktisk. Klimaet er varmt og behageligt.

På grund af det faktum, at øen er meget populær blandt surfere, afholdes forskellige konkurrencer på Bali.

De bedste måneder at besøge Bali er april og maj samt alle sommermåneder og september.

Dunedin, New Zealand

New Zealand er meget populært blandt alle ekstremsportentusiaster, men især blandt surfere. Det bedste sted at surfe er Dunedin by. Det er berømt for sine maleriske landskaber, rene strande og vigtigst af alt -.

Klimaet i byen og hele New Zealand er behageligt, men der er en ulempe - vandet, der vasker byen Dunedin, er køligt næsten hele året rundt. Ikke desto mindre er byen meget populær og berømt blandt surfere.

Takket være den veludviklede infrastruktur i byen kan du også lave andre former for ekstremsport. New Zealand kan besøges når som helst på året.

undervands surfing
undervands surfing

Sydney, Australien

Sydney er ikke kun en af de største og mest udviklede byer i Australien, men også en populær surfedestination. De bedste strande til dette er Bondi Beach og Manly.

De bedste måneder at besøge Sydney og surfing anses for at være december, januar og februar, da klimaet er mest behageligt. Bølgerne i Sydney er velegnede til surfere på alle færdighedsniveauer.

Anbefalede: