Hvad Er Den Bedste Måde At Spille Bordtennis På

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedste Måde At Spille Bordtennis På
Hvad Er Den Bedste Måde At Spille Bordtennis På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Spille Bordtennis På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Spille Bordtennis På
Video: Spil med skru i bordtennis 2023, Juni
Anonim

Bordtennis er ikke kun underholdning og en behagelig fritidsmulighed, men også en uafhængig sport. Dette spil er massivt. Sådanne klasser bidrager til udviklingen af fleksibilitet, lydhørhed, fingerfærdighed, operationel tænkning og opmærksomhed. Derudover forbedrer bordtennis motorisk koordination.

Hvad er den bedste måde at spille bordtennis på
Hvad er den bedste måde at spille bordtennis på

Er det nødvendigt

  • ketcher;
  • bold;
  • tennisbord

Instruktioner

Trin 1

Hent lager. Køb en ketcher baseret på din armlængde og håndstørrelse. Tag det i dine hænder, og kontroller, om du føler det som en forlængelse af din hånd. Hvis du er ny i spillet, skal du vælge en stiv ketcher med en enkeltlags gummipude. I dette tilfælde kan du kun oprette en svag rotation. Men det bliver lettere for dig at acceptere og lede det. Hvis du fortsætter med at mestre sporten og allerede har gået et par skridt, skal du gå til dobbeltlagsoverlayet. Med en sådan opgørelse kan du forbedre dine færdigheder. Køb en passende bold. Overvej parametre som lysstyrken på dens farve, elasticitet, tykkelsens ensartethed. Vær opmærksom på sømmen, som den er limet med. Det skal løbe lige midt i bolden og være glat. Ellers hopper bolden forkert og flyver ikke nøjagtigt.

Trin 2

Varm op inden du spiller. Deltag i dine hænder i en lås bag ryggen, hvilket gør de øverste højre og venstre hænder skiftevis. Prøv at slutte dine hænder bag ryggen, placere din venstre håndflade på venstre skulderblad og din højre hånd på skulderbladet med samme navn. Sæt dig ned ti gange og spring flere gange.

Trin 3

Træn din træning ved hjælp af en lodret overflade 4 meter fra dig i stedet for din modstander. Træne dagligt og reducer gradvist afstanden mellem dig og væggen til 1 meter.

Trin 4

Mestre hovedpositionen for spillet. Fra din startposition skal du være fortrolig med at modtage og lede bolden. Øv for eksempel en neutral position, hvor spilleren forventer, at modstanderen handler. Du kan også stå til højre eller venstre, afhængigt af hvilken side du venter på bolden. Husk, at du under konkurrencen skal følge i en lang række retninger. Trin er den vigtigste måde at komme rundt i bordtennis på. Et-trins- og totrinsmetoder bruges almindeligvis. Derudover kan du bruge overskydning til sving på plads, lunger til modtagelse af skrå bolde og sidetrin.

Trin 5

Brug nogle tricks og teknikker i spillet. Husk, at du skal indtage den korrekte startposition, inden du rammer. Både slagets kvalitet og hastigheden på dine bevægelser afhænger af holdningen. Hovedpositionen skal opretholdes under bevægelse. Hold dit tyngdepunkt på tæerne. Flyt den i slagretningen. Gå tilbage til midten af tabellen efter hvert hit. Tag ikke unødvendige kræfter. Du skal bevæge dig klart og hurtigt.

Populær af emne.