Hvor Finder Sommer-OL Sted?

Hvor Finder Sommer-OL Sted?
Hvor Finder Sommer-OL Sted?

Video: Hvor Finder Sommer-OL Sted?

Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2022, December
Anonim

Olympiadens spillested vælges af IOC (International Olympic Committee) blandt de kandidatbyer, der på forhånd har indsendt ansøgninger. Dette er en lang og kompliceret proces og endda spil for eksterne observatører. I løbet af to år (2003-2005) eliminerede IOC fem kandidater ud af 9, og derefter i fire afstemningsrunder med en forskel på kun 4 point ud af 104 valgte London som værtsby til sommer-OL 2012. Det skete den 6. juli 2005, en dag før en række terrorangreb i Englands hovedstad.

Hvor finder sommer-OL sted?
Hvor finder sommer-OL sted?

Den britiske hovedstad vil være OL-hovedbyen - den vil være vært for næsten alle konkurrencer samt forskellige ceremonielle begivenheder i XXX Summer Games. Arrangørerne har opdelt London i tre sportszoner - "Olympic", "River" og "Central". Den olympiske park er vært for de vigtigste ceremonier - åbningen og lukningen af ​​legene og vil også rumme to”olympiske landsbyer”, hvor atleterne skal bo i to og en halv sommeruge - fra 25. juli til 12. august. Vandsportkonkurrencer afholdes i London Aquatics Centre - et ultramodent vandcenter med tre swimmingpools og 17,5 tusind tilskuere. Atletik konkurrencer afholdes på det olympiske stadion, som har en kapacitet på 80 tusind tilskuere. I samme område vil der blive afholdt konkurrencer på basketball- og håndboldarenaerne, Olympic Hockey Centre og Londons cykelpark.

River Zone ligger på Greenwich-halvøen i det sydøstlige London og inkluderer London Exhibition Centre, Greenwich Park and Stadium og O₂ arena. De vil blive brugt til de olympiske konkurrencer og kaserne i det kongelige artilleri - der vil der naturligvis være skydekonkurrencer.

"Central Zone" inkluderer det berømte Wembley Stadium (90 tusind pladser), et lige så berømt sted for den årlige Wimbledon-turnering - All England Lawn Tennis and Croquet Club samt Hyde Park, som på ingen måde er berømt for sport. Earls Court i dette område vil være vært for volleyballkonkurrencer, og Horse Gards Pared er dedikeret til strandversionen af ​​denne sport. Cyklister vil konkurrere i Regent's Park, og bueskyttere vil konkurrere i Lords Cricket Ground.

Ud over London afholdes de olympiske konkurrencer i Essex (mountainbiking), Portland (sejlads) og Broxburn (roning). Fem byer - Glasgow, Cardiff, Manchester, Newcastle, Birmingham - er vært for de indledende kampe i fodboldturneringen.

Populær af emne.