Hvilke øvelser Er Gode For Benene

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Er Gode For Benene
Hvilke øvelser Er Gode For Benene

Video: Hvilke øvelser Er Gode For Benene

Video: Hvilke øvelser Er Gode For Benene
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Forkert diæt og en passiv livsstil kan øge fedtdannelsen i lårområdet. Men hvis du vil have smukke, stærke og slanke ben, skal du passe på dette og inkludere et specielt sæt øvelser i din træning.

Hvilke øvelser er gode for benene
Hvilke øvelser er gode for benene

Er det nødvendigt

  • - måtte
  • - håndvægte eller bar.

Instruktioner

Trin 1

Enhver øvelse skal begynde med opvarmning af musklerne. Først og fremmest, ælt dine fødder, drej dem skiftevis i en cirkel, venstre og højre. Denne procedure hjælper dig med at undgå at strække dine muskler og ledbånd. Gå derefter på plads i tre minutter, mens du prøver at hæve dine knæ så højt som muligt.

Trin 2

Stå op, ret din ryg og sæt dine fødder sammen. Pres dine hæle mod gulvet, og prøv at trække tæerne mod dig. Du vil føle kalvemusklerne stramme sig. Gå derefter på dine hæle i små trin i forskellige retninger, hold hænderne på dit bælte. Sæt dine fødder på tæerne, og løft dine hæle fra gulvet og gå.

Trin 3

Den næste øvelse kender næsten alle piger fra barndommen. Springtov hjælper med at træne forskellige benmuskler. Men vælg først rebets størrelse, for dette skal du stå midt i det og trække i det. Enderne skal nå ned til dine armhuler - dette er den ideelle størrelse. Hop på forskellige måder: først på det ene ben, så på det andet, på begge, benene fra hinanden, sammen, drej dine fødder til venstre og højre. Disse øvelser er meget gavnlige for skønheden i dine fødder.

Trin 4

Læg et tæppe på gulvet og stå på dit venstre knæ, hvile på din venstre hånd, læg din højre hånd på dit højre lår. Stræk dit højre ben og prøv at sænke det ti centimeter fra gulvet, du vil helt sikkert føle musklerne spændte. Udfør denne øvelse ved først at strække det ene ben og derefter det andet. Hvis du gør det mindst to gange om ugen, vil du se resultatet efter en måned.

Trin 5

Squats er gode øvelser for skønhed og form i dine ben. Start med tyve squats om dagen og arbejd dig gradvist op til halvtreds. Husk, denne øvelse skal udføres godt. Hold ryggen buet, løft ikke dine fødder fra gulvet, dine hofter skal være parallelle med gulvet. Det vil være svært til at begynde med, men med tiden vil du mestre teknikken fuldt ud. Den bedste effekt kan opnås ved at lave squats med en ekstra belastning i form af en stang fra en vægtstang eller håndvægte.

Anbefalede: