Sådan Pumpes Benene På En Pige Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Benene På En Pige Op
Sådan Pumpes Benene På En Pige Op

Video: Sådan Pumpes Benene På En Pige Op

Video: Sådan Pumpes Benene På En Pige Op
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2023, Oktober
Anonim

Det er ikke så let at pumpe dine ben op, fordi benmusklerne er meget stædige - selv de mest erfarne bodybuildere indrømmer det. Bygning af mavemuskler, arme og bryst sammenlignet med ben er bare børns leg. Og hvis benene også ankommer i en forsømt tilstand, og processen allerede er gået ind i scenen med cellulite og muskelsvaghed, så vil stien til oppustede og smukke ben være lang og tornet.

Sådan pumpes benene på en pige op
Sådan pumpes benene på en pige op

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med skal du huske det gode gamle springtov. Du er nødt til at foretage hundrede dobbeltspring hver dag, men hvis dette er svært for dig, så overbelast dig ikke selv, gør så meget som du kan. Forøg bare antallet af spring hver gang, så pumper du snart dine ben op.

Trin 2

En af de mest effektive øvelser er”pistoler”, den involverer næsten alle muskelgrupper i benene. Med det ene ben strakt fremad, sidder du på huk. Lav tyve pistoler til hvert ben hver dag, og om et par måneder genkender du ikke dine ben. Dette vil stramme ryg og bagdel. Hvis denne øvelse er svær for dig at gøre, så bare squat uden at strække benene.

Trin 3

Den næste øvelse, der hjælper med at pumpe pigens ben op, er lunges. Stå omgående op, hvis det er nødvendigt, hold derefter fast i en stol for at få din balance. Bøj dit knæ og bring det til brystet, tag derefter et lille skridt fremad. Det er nødvendigt at sikre, at knæet ikke går foran foden. Derefter bringe knæet tilbage til brystet. Efter at have udført denne øvelse ti gange for det ene ben, skal du gentage det samme for det andet.

Trin 4

Når du føler, at du nu har nok styrke til sværere øvelser til at opbygge dine ben, så gå i gymnastiksalen. Mange mennesker tror, at man kun kan pumpe lægmusklen op med en vægtstang eller et vægtningsmiddel, men denne muskel er en af de mest fremtrædende, og hvis den er for tynd, skal den skjules under jeans. Også i gymnastiksalen venter en anden trofast ven på dig - dette er en motionscykel. Det er ikke værd at forsømme klasser på det, for efter flere kilometer om dagen bringer de dig tættere på de ønskede oppustede ben.

Anbefalede: