Sådan Korrigeres Krumning Af Benene Med Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Korrigeres Krumning Af Benene Med Træning
Sådan Korrigeres Krumning Af Benene Med Træning

Video: Sådan Korrigeres Krumning Af Benene Med Træning

Video: Sådan Korrigeres Krumning Af Benene Med Træning
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2023, December
Anonim

Med den ideelle form af benene i stående stilling er knæene og anklerne på det ene ben i kontakt med knæene og anklerne på det andet. En let krumning af benene kan korrigeres med specielle øvelser - musklerne pumpes de rigtige steder, og benene får en god form.

Sådan korrigeres krumning af benene med træning
Sådan korrigeres krumning af benene med træning

Instruktioner

Trin 1

Bestem formen på dine ben. I O-formen afviger benene fra bækkenet, anklerne på de to ben rører ved, men knæene ikke, så de danner bogstavet O. Hvis tværtimod knæene rører ved, men anklerne ikke er, så har benene en X-form.

Trin 2

Begynd hver træning med en øvelse for at strække musklerne for enhver krumning af benene. Stå op, hold ryggen lige, træk maven ind. Musklerne i kroppen skal være afslappede. Bøj dit knæ og tag det med hånden. Hælen skal røre bagdelene. Ret stillingen i 5-10 sekunder. Gentag det samme med det andet ben.

Trin 3

Gør kunstskøjteløb, svømning, gymnastik med O-formede ben. Og gør også det følgende sæt øvelser dagligt. Gå på knæene, spred tæerne og sæt dig mellem dem på gulvet eller på dine hæle. Stig derefter op, ret din ryg, spred dine ben fra hinanden. Squat, så dine knæ rører ved.

Trin 4

Sid, stræk dine ben og drej dine fødder til højre og venstre i skarpe, hurtige bevægelser. Spænd derefter dine benmuskler, så sokkerne vendes udad. Derefter skal du stå op, bringe dine ben så tæt som muligt og stram dine muskler. Hold denne position i 3-5 sekunder. Denne øvelse hjælper med at rette O-form af benene.

Trin 5

Ski, brystsvømning, ridning, cykling for at rette op på den X-formede krumning af benene. Udfør følgende øvelse dagligt. Sid i en tyrkisk position og hæv langsomt uden at bruge dine hænder. Når du er oprejst, skal du rette din ryg ud og langsomt sprede dine ben så langt som muligt til siderne. Løs denne stilling i 3-5 sekunder.

Trin 6

Squat ned, palmer hviler på gulvet foran dig. Stå langsomt op, ret dine ben og løft ikke håndfladerne fra gulvet. Lås i denne position i 5 sekunder. Sæt dig derefter ned, ret dine ben, hvil dine hænder bag ryggen. Træk tåen ud til siden af hælen og derefter mod dig selv, og spænd underbenet så meget som muligt. Lav 10 reps for hvert ben. Med denne øvelse får de X-formede ben den perfekte form over tid.

Trin 7

Slap af med dine muskler efter hver række øvelser. Sæt dig ned og ret din ryg. Lås dit ben med dine hænder og hæv langsomt. Hold denne position i 5 sekunder. Skift derefter dit ben. Mens du gør dette, skal du holde dine ben tæt på hinanden. Sørg for, at dine knæ ikke er bøjet.

Anbefalede: