Hvordan Man Bruger Tid På Gymnastiksalen Rentabelt

Hvordan Man Bruger Tid På Gymnastiksalen Rentabelt
Hvordan Man Bruger Tid På Gymnastiksalen Rentabelt

Video: Hvordan Man Bruger Tid På Gymnastiksalen Rentabelt

Video: Hvordan Man Bruger Tid På Gymnastiksalen Rentabelt
Video: Выбросите старый веник перед Новым 2022 годом, избавьтесь от безденежья и нищеты 2024, Kan
Anonim

Gymnastiksalen aflaster perfekt ikke kun ekstra pund, men også dårligt humør. Og for at klasserne skal være rentable, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter.

Hvordan man bruger tid på gymnastiksalen rentabelt
Hvordan man bruger tid på gymnastiksalen rentabelt

Hvad skal man gøre?

Sko skal være korrekte, ellers opnår du enten ikke den ønskede effekt fra træning eller bliver skadet. For styrke (på styrke maskiner) og aerob (langvarig, men med medium og lav intensitet: gå, stationær cykel osv.) Kræver træning forskellige sko. Er det værd at købe to par i dette tilfælde? Ja, hvis du har til hensigt at gøre begge dele alvorligt. Hvis du bare vil pumpe musklerne op og forbedre din figur, kan du klare dig med et par gode sneakers med en stabil gummieret sål. Det er meget vigtigt, at skoens såler ikke er glatte eller efterlader sorte mærker på gulvet. Når du køber sko, skal du ikke tage en, der er tæt på hinanden, selvom sælgeren overbeviser dig om, at den vil strække sig. Dine ben har tendens til at svulme op, og du vil føle dig trang og ubehagelig.

Med tøj er situationen enklere: naturlige stoffer eller åndbare syntetiske stoffer. Behagelige, ikke trange bevægelser, men heller ikke klæbende træningsmaskiner.

Hvordan gør man det?

Du skal have en lektionsplan, især hvis en-til-en-arbejde med en coach er ubelejligt med hensyn til tid eller omkostninger. I dette tilfælde er det bedst at tage et par betalte klasser, så træneren kan hjælpe dig med at sammensætte en plan for dig. Der er ikke behov for kaotisk at bevæge sig rundt i rummet fra en gratis træningsmaskine til en anden. Træning vil være meget mere effektiv, hvis du strengt overholder rækkefølgen af et sæt øvelser designet specielt til dig.

Og alligevel, selvom dette allerede er kendt med sikkerhed, glemmes det ofte: Før en opvarmning startes, skal du varme op. Strækning er en god idé i slutningen af øvelsen.

Hvor meget skal jeg gøre?

Det hele afhænger af sporten. Aerobe øvelser med lav intensitet kan vare længe nok, du skal ikke bruge mere end en time på styrkeøvelser (og der skal være en pause på 1 til 4 minutter mellem sæt). Det er planlagt at tage en pause på et par dage mellem træningen.

Lidt om teknikken

Lav øvelserne uden at ryste. Med hvilken hastighed du squat, med det samme og stiger, og dette gælder også for træning på simulatorer - alt er glat og glat. Hvis du har brug for udstyr til klasser (tæpper, håndvægte osv.), Skal du i slutningen sætte det på plads igen.

Anbefalede: