Hvordan Man Hurtigt Opbygger I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Opbygger I Gymnastiksalen
Hvordan Man Hurtigt Opbygger I Gymnastiksalen

Video: Hvordan Man Hurtigt Opbygger I Gymnastiksalen

Video: НАРУТО ПРОТИВ УЧИТЕЛЯ! ШКОЛА НАРУТО в реальной жизни! ЕСЛИ БЫ МЫ ЖИЛИ В АНИМЕ! 2022, December
Anonim

Et betydeligt antal mennesker er utilfredse med deres fysiske tilstand. Men for flertallet er ønsket om at gøre deres figur smuk kun et ønske. For at opnå gode muskler er det jo nødvendigt systematisk at træne i gymnastiksalen, og det har ofte ikke tid eller energi nok.

Hvordan man hurtigt opbygger i gymnastiksalen
Hvordan man hurtigt opbygger i gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Før du starter din træning, skal du bestemme din kropstype. Tilgangen til motion og ernæring vil afhænge af dette. Men hovedprincipperne for at få muskelmasse er næsten de samme.

Trin 2

Opret ikke selv et træningsprogram. For hurtig muskelvækst har du brug for den rigtige tilgang til at organisere belastninger. Brug dine penge bedre på en konsultation med en professionel instruktør. Ellers risikerer du at spilde tid på ubrugelige aktiviteter.

Trin 3

Træn i gymnastiksalen mindst tre gange om ugen. Styrketræning er nødvendig for både mænd og kvinder. Du kan opnå muskelvækst gennem vægttræning.

Trin 4

Pump ikke muskler isoleret. Det tager for meget tid. Træn store muskelgrupper: ryg, bryst, bagdel, såvel abs, biceps, quads. Det er dem, der deltager i dannelsen af ​​en smuk atletisk silhuet.

Trin 5

Træne med "frie vægte." Med vægtstangøvelser engagerer du samtidigt alle større muskelgrupper og aktiverer produktionen af ​​væksthormon. Dette reducerer din træningstid betydeligt.

Trin 6

Inkluder markløft, squats og bænkpres i dine træningsprogrammer. Disse øvelser fremmer maksimal muskelvækst og kaldes grundlæggende øvelser. Gør dem kun under tilsyn af en instruktør eller partner, i det mindste for første gang. De er meget effektive, men kun når de gøres korrekt.

Trin 7

Få masser af hvile for at hjælpe dine muskler med at vokse aktivt. Jo mere intens belastningen er, jo mere tid tager det at slappe af.

Trin 8

Øg belastningen ved at øge projektilets masse og ikke ved at reducere pauserne mellem sæt eller antallet af gentagelser.

Trin 9

Drik rigeligt med væsker. Muskel er 80% vand. Dehydrering kan føre til muskeltab. Det er grunden til, at processen med muskelreduktion kaldes "tørring".

Trin 10

Giv dine muskler den mængde protein, du har brug for. Det er nødvendigt for deres aktive vækst. De bedste kilder til dette næringsstof er kød og fisk. Hvis du er overvægtig, er det bedre at spise kalkun. Det er ikke så fedtet og består af 50% protein. Fra korn, foretrækkes boghvede.

Populær af emne.