Hvordan Man Hurtigt Opbygger Mavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Opbygger Mavemuskler
Hvordan Man Hurtigt Opbygger Mavemuskler

Video: Hvordan Man Hurtigt Opbygger Mavemuskler

Video: Hvordan Man Hurtigt Opbygger Mavemuskler
Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2024, April
Anonim

Når du bladrer gennem modemagasiner og ser tv, observerer du mænd og kvinder med en tonet mave og en fremragende figur. Når du ser dig selv i spejlet, føler du tydeligvis ikke den glæde. Hvis du vil opbygge mavemuskler derhjemme, er der et bestemt sæt øvelser, der hjælper dig med at opnå fremragende resultater.

Hvordan man hurtigt opbygger mavemuskler
Hvordan man hurtigt opbygger mavemuskler

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at udføre et sæt øvelser, skal du varme op og varme dine muskler op. For at gøre dette skal du tænde for musikken og danse eller hoppe reb. Det anbefales ikke at udføre tunge fysiske øvelser under opvarmning. Beslut på det tidspunkt og de dage, du vil træne. Den bedste mulighed er tre gange om ugen i en time, du skal ikke træne oftere, dette opnår ikke en hurtig effekt.

Trin 2

Drejning. Denne øvelse skal udføres fra liggende stilling. Bøj dine knæ, hold hænderne i låsen og læg dem bag dit hoved, spred dine albuer til siderne. Start langsomt med at løfte overkroppen, og sænk dig derefter langsomt ned til startpositionen. I dette tilfælde skal lænden presses mod gulvet. Udfør denne øvelse tyve gange i tre sæt. De øvre mavemuskler er involveret.

Trin 3

Diagonale crunches udføres fra samme position som den forrige øvelse. Gør drejningerne, så din venstre albue rører dit højre knæ. Og så med samme succes, nå med din højre albue til venstre knæ. Udfør øvelsen skiftevis for de skrå muskler i maven tyve til tredive gange i tre sæt.

Trin 4

Drejning af ryggen hjælper med at styrke den nedre abs. Lig på ryggen og læg armene langs din torso. Stram dine mavemuskler så meget som muligt og løft dine ben, og prøv derefter at rive dit bækken fra gulvet og løfte det så højt som muligt. Når du har nået den højeste grad af spænding i mavemusklerne, skal du vende tilbage til startpositionen. Udfør denne øvelse femten gange i tre sæt.

Trin 5

Lig på ryggen, læg armene langs din torso, ret dine ben. Begynd at hæve dine lige ben, så de er halvfems grader med din torso. Denne øvelse hjælper med at styrke de nedre abdominale muskler. Først skal du løfte dit højre ben ti gange og holde det i ti sekunder i denne position. Gør det samme for venstre ben. Udfør lignende øvelser, der ligger på din side, dette reducerer taljen.

Trin 6

Øvelse "Cykel" udføres fra liggende stilling, hænderne er bag hovedet. Bøj dine knæ i femogfyrre graders vinkel og begynd at efterligne cykling. Flyt skiftevis til knæene, så til venstre og derefter til højre albue. Når du gør dette, skal du prøve ikke at løfte hovedet fra gulvet. Jo tættere dine ben er på gulvet, jo større og bedre fungerer dine mavemuskler.

Trin 7

Under træning skal du holde øje med din vejrtrækning, prøve at trække den forreste mavevæg dybere ind og belaste mavemusklerne ved udgangen. Slap ikke af dine mavemuskler under indånding, hold dem under kontrol og i konstant spænding, dette er meget vigtigt for at opnå resultater.

Anbefalede: