Resultater Af Første Runde Af Serie-A 2015-2016

Resultater Af Første Runde Af Serie-A 2015-2016
Resultater Af Første Runde Af Serie-A 2015-2016

Video: Resultater Af Første Runde Af Serie-A 2015-2016

Video: Resultater Af Første Runde Af Serie-A 2015-2016
Video: Sampdoria - Inter - 1-0 - Magazine - Giornata 11 - Serie A TIM 2016/17 2024, April
Anonim

Det italienske fodboldmesterskab er et af de stærkeste i den gamle verden. På UEFA-placeringen er det italienske nationale mesterskab (Serie A) rangeret fjerde efter spanierne, tyskerne og briterne.

Resultater af første runde i Serie-A 2015-2016
Resultater af første runde i Serie-A 2015-2016

Tyve klubber deltager i den øverste italienske fodbolddivision (Serie-A). I henhold til reglerne i turneringen skal hold spille en kamp med rivaler hjemme og ude - i alt 38 kampe. Halvdelen af sæsonen er slutningen af den første runde, når alle klubber spiller en kamp mod hinanden.

Den største overraskelse ved starten af det italienske mesterskab var den regerende mester Juventus svigt. Selvom klubben mistede de førende spillere i holdzone og offensiv, kunne kun få forestille sig Juve på 16. pladsen i tabellen efter halvanden måned af sæsonen.

Vi blev glædeligt overrasket over Inter Milan - et hold, hvor der altid forventes meget, men for nylig behøver klubben ikke fansen. Måske er sæsonen 2015-2016 en undtagelse. Ifølge resultaterne af den første runde tog Inter tredjepladsen i tabellen og deler point med Juventus, der formåede at forbedre spillet i løbet af sæsonen og bryde ind i ledernes rækker.

Lederskab efter den første runde i Italien tilhører Napoli. Napolitanerne, ledet af den argentinske angriber Gonzalo Higuain, viser meget meningsfuld fodbold, hvilket allerede har fået eksperter til at kalde denne klub en af de største udfordrere for Scudetto.

Fiorentina er placeret ét sted fra Champions League-zonen. Det spil, der vises af florentinerne, kan meget vel gøre klubmesterskabet til vindere. Generelt synes det italienske mesterskab i sæsonen 2015-2016 at være det mest uforudsigelige de sidste 4 år.

Den berømte "Milan", den romerske "Lazio", "Torino" afviklede tæt midt på turneringsbordet. I slutningen af første runde er Verona og to nybegyndere i sæsonen, Carpi og Frosinone, i nedrykningszonen.

Den fulde tabel med resultaterne af den første runde af Serie-A 2015-2016 er som følger:

image
image

Den høje tæthed i tabellen betyder, at anden halvdel af den italienske fodboldsæson bliver meget spændende for fansen.

Anbefalede: