De Første Resultater Af OL

De Første Resultater Af OL
De Første Resultater Af OL
Video: De Første Resultater Af OL
Video: Faites cuire le poulet et les pommes de terre de cette façon le résultat est incroyable #101 2023, Februar
Anonim

XXX Olympiske sommerlege i London startede den 25. juli med en afsluttende ceremoni den 12. august. I alt 302 sæt medaljer vil blive spillet i 39 sportsdiscipliner i 26 sportsgrene. Helt fra starten af ​​OL udfoldede en stædig kamp både i det individuelle mesterskab og i den samlede medaljestilling.

De første resultater af OL 2012
De første resultater af OL 2012

De olympiske sommerlege afholdes hvert fjerde år. OL i London blev den mest repræsentative med hensyn til antallet af deltagere; mere end 10.500 atleter fra 205 lande i verden deltog i konkurrencen. Rusland er repræsenteret af 436 olympiere.

Traditionelt går starten på mange olympiske turneringer for Rusland ikke særlig godt. OL i London bekræfter dette mønster, da russerne den 4. august havde 3 guldmedaljer, 16 sølvmedaljer og 9 bronzemedaljer. I den uofficielle medaljeplads ligger Rusland stadig på 10. pladsen. Atleter fra USA og Kina kæmper om førstepladsen: Amerikanerne har 26 guld-, 12 sølv- og 15 bronzemedaljer, kinesiske atleter har 25 guld-, 16 sølv- og 12 bronzemedaljer. Det Forenede Kongerige ligger på tredjepladsen (14/7/8) efterfulgt af Sydkorea (9/3/5) og Frankrig (8/6/8).

Alle tre guldmedaljer blev bragt til russernes sparegris af judokas. I vægten op til 60 kg tog Arsen Galstyan podiets højeste trin, i vægten op til 73 blev sejren fejret af Mansur Isaev. I kategorien op til 100 kg blev Tagir Khaibulaev den stærkeste judoka på planeten og besejrede en meget stærk mongolsk atlet Tuvshinbayar Naidan med et smukt kast.

De første rekorder er allerede blevet sat ved OL. Den sydkoreanske bueskytte Im Dong Hyun tog førstepladsen med en hidtil uset score på 699 point. Sølv og bronze gik til hans holdkammerater. Den amerikanske svømmer Michael Phelps vandt guldmedaljen og blev den første atlet i sportens historie til at klatre til det øverste trin på podiet tre på hinanden følgende OL. I alt har han 19 olympiske priser, ifølge denne indikator omgåede han den berømte sovjetiske atlet Larisa Latynina. Verdensrekorden i det 400 meter komplekse svømning blev sat af en ung 16-årig kinesisk kvinde Ye Shiwen.

Hele podiet i kvindefoliekonkurrencen blev taget af italienerne. Den kasakhiske atlet Zulfiya Chinshanlo vandt i kvindernes vægtløftning i vægt op til 53 kg og løftede en vægtstang, der vejede 131 kg i ren og ryk - dette er en ny verdensrekord. Det amerikanske basketballhold satte en ny olympisk rekord ved at slå Nigeria 156-73 og skyde 29 trepunktsmål i 46 forsøg.

Ikke uden dopingskandaler - på grund af positive prøver forlod den russiske cyklist Victoria Baranova konkurrencen. Den berømte marokkanske løber Amin Lalu og den hviderussiske hammerkaster Ivan Tikhon optræder heller ikke. Nogle atleter fra det kinesiske hold mistænkes også for at bruge doping - nogle af deres resultater ser meget fantastiske ud.

OL i London er i fuld gang, så der er ingen tvivl om, at olympierne vil glæde fans med nye sejre og rekorder mere end én gang.

Populær af emne.