Hvem Leder Det Russiske Fodboldlandshold

Hvem Leder Det Russiske Fodboldlandshold
Hvem Leder Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Hvem Leder Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Hvem Leder Det Russiske Fodboldlandshold
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, April
Anonim

Efter afslutningen af det russiske landsholds præstation ved Euro 2012 er både fodboldspecialister og fans enige om, at det vigtigste landshold har brug for en radikal opdatering. Men de revolutionerende ændringer skal ikke udføres af Dick Advocaat, hvis kontrakt med den russiske fodboldunion ikke er blevet forlænget, men af den nye, endnu ikke navngivne hovedtræner.

Hvem vil lede det russiske fodboldlandshold
Hvem vil lede det russiske fodboldlandshold

På listen over ansøgere til hovedpositionen i det russiske hold navngiver de hovedsageligt udenlandske specialister. En af dem er den 66-årige italienske Fabio Capello, der førte det engelske hold til finalen i Euro 2012 og også førte det i den foregående cyklus af verdensmesterskabet. Hans arbejde med det engelske fodboldforbund blev afbrudt, efter at John Terry blev frataget titlen som holdkaptajn af forbundet uden hovedtrænerens samtykke. Efter fem års arbejde med det britiske landshold viste Capello sig at være den mest succesrige træner i sin historie - holdet vandt to tredjedele af alle spillede kampe.

Af de indenlandske kandidater er Alexander Borodyuk, der har arbejdet med landets hovedhold i det tiende år, mest sandsynligt. Han var den første assistent for både Guus Hiddink og Dick Advocaat, så det er næppe muligt at finde blandt kandidaterne nogen dybere hengiven til problemerne og udsigterne for det nuværende hold. Men hvis fodboldforbundet ikke indgår en aftale med en ny hovedtræner i de kommende uger, vil det være Borodyuk, der bliver nødt til at forberede holdet til den kommende kamp med Côte d'Ivoires landshold i midten af august.

Blandt andre russiske kandidater udpeges yderligere to trænere, som nu også arbejder med landshold. Dette er lederen af det andet landshold i landet, Yuri Krasnozhan, og træner for ungdomsholdet, der tidligere arbejdede med det nationale strandfodboldhold, Nikolai Pisarev. Den fjerde russer på listen er Valery Gazzaev, UEFAs træner for året 2004-2005 og uden tvivl den mest karismatiske person blandt de russiske deltagere.

Fra udlændinge, foruden Fabio Capello, forudsiges to tyskere at være Dick Advocaats efterfølgere - den nuværende træner for landsholdet i dette land Joachim Loew og Bernd Schuster, der indtil nu kun har coachet klubhold, inklusive det berømte Real Madrid. Josep Guardiola styrede heller ikke landsholdene, men i løbet af de sidste fem år har det første hold i UEFA-klassificeringen, Barcelona, under hans ledelse vundet meget både i Spanien og i internationale turneringer. Der er også en italiensk Luciano Spalletti, der to gange gjorde Zenit St.

Anbefalede: