Hvem Blev Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold

Hvem Blev Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold
Hvem Blev Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold
Video: Hvem Blev Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2023, Februar
Anonim

Den fremtrædende italienske specialist Fabio Capello bliver den nye træner for det russiske fodboldlandshold. Capello erstatter hollænderen Dick Advocaat, der meddelte sin pension inden starten af ​​Euro 2012.

Hvem blev den nye træner for det russiske fodboldlandshold
Hvem blev den nye træner for det russiske fodboldlandshold

”Capello er en topcoach, der leverer resultater. Der er ikke så mange sådanne mentorer i verden,”Valery Karpin, generaldirektør for Spartak Moskva, kommenterede valget af en ny træner. 66-årige italienske Fabio Capello betragtes virkelig som en af ​​de bedste og mest respekterede fodboldtrænere i verden. Capello har længe kun coachet klubber. Blandt dem var sådanne berømte som Real, Milan, Juventus, Roma. I 2007 ledede han England-landsholdet, hvor han arbejdede i 5 år, indtil Euro 2012. Capello besluttede at forlade sin stilling i protest efter en konflikt med landets fodboldforening, da John Terry blev beskyldt for racisme og frataget kaptajnens armbånd.

Ifølge Fabio Capello er det russiske landsholds største fejl ved EM i 2012 det for store antal udenlandske spillere: 7 legionærer og 4 russiske fodboldspillere. Den nye træner indrømmede, at det at arbejde med det russiske landshold er en stor udfordring for ham. I øjeblikket ser Capello sit vigtigste mål med at få det russiske landshold til verdensmesterskabet i Brasilien. På trods af at Rusland er i en vanskelig gruppe sammen med Portugal, Aserbajdsjan, Luxembourg, Irland, Israel og Norge, mener Capello, at det russiske hold vil være i stand til at kvalificere sig til verdensmesterskabet.

Den nye træner vil arbejde med seks assistenter. Blandt dem er fem udlændinge og en russisk specialist, som forventet skulle de være Andrei Talalaev.

I henhold til en foreløbig aftale vil Fabio Capello bo i Moskva, men hans kontrakt fastsætter udgifter til hyppige flyrejser til Italien. Kontrakten indgås i to år med mulighed for yderligere forlængelse i samme periode. Løn til den nye træner for det russiske fodboldlandshold under hensyntagen til bonusser vil være fra 5 til 10 millioner euro om året.

Populær af emne.