Sådan Slipper Du Af Rynker I Armhulen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Rynker I Armhulen
Sådan Slipper Du Af Rynker I Armhulen

Video: Sådan Slipper Du Af Rynker I Armhulen

Video: Sådan Slipper Du Af Rynker I Armhulen
Video: Sådan slipper du af med kalk på badeforhænget 2023, September
Anonim

Armhulefoldninger er mest almindelige hos overvægtige mennesker, men de kan forekomme selv i det tyndeste. Dette skyldes svage brystmuskler, dårlig kropsholdning, kost og endda forkert valgt tøj.

Sådan slipper du af rynker i armhulen
Sådan slipper du af rynker i armhulen

Er det nødvendigt

  • - lægeundersøgelse af en endokrinolog
  • - konsultation med en ernæringsekspert
  • - abonnement på poolen eller fitnesscentret
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du forbinder rynker med overvægt, skal du kontakte din læge for at finde årsagen til din fedme. Disse kan være hormonelle lidelser, usund kost, stress og vane med at spise det indre ubehag med slik. En omfattende undersøgelse bør foretages en gang om året og helst hver sjette måned. Hvis det er svært, kan du gøre med en generel blodprøve og konsultation med en endokrinolog. Når du finder ud af, at der ikke er problemer med vægten (eller de løses ved hjælp af traditionelle metoder), kan du gå videre til en punkteffekt på problemområdet - armhulerne.

Trin 2

Svømning er den bedste måde at styrke svage brystmuskler på. Et effektivt resultat opnås i gennemsnit efter en og en halv måned. Den ideelle måde er at købe en billet mod syd og svømme i havet i en måned. Økonomiklassen er at købe et abonnement på poolen og fitness.

Trin 3

I nogle tilfælde vil en massør hjælpe. En måde for dem, der altid har travlt og ikke gør noget sted, er at købe en romaskine og træne derhjemme. Styrke og aerob træning er det første, stærke hit til underarmsfedt.

Trin 4

For at forhindre at "harmonika" vender tilbage om en måned, skal du styrke din kropsholdning. For at gøre dette skal du udvikle og styrke ikke kun brystmusklerne, men også de bredeste muskler i ryggen. Dette gøres bedst under tilsyn af en kompetent instruktør i et fitnesscenter. Bed en professionel om at designe øvelser for at øve derhjemme. Vægt, træningsintensitet og puls skal beregnes individuelt. Dette er især vigtigt for folk med tung vægt og dem, der har problemer med hjerte, blodtryk og blodkar.

Trin 5

Kost og korrekt kropsholdning hjælper med at konsolidere resultaterne. Det giver mening at hænge et klistermærke ved siden af computeren, der minder dig om at holde ryggen lige. Mange går til ekstremer - læn dig på styrkeøvelser og nægt smør og fed mælk. Bør ikke gøre det. For at bekæmpe aksillære folder er det meget vigtigere at begrænse salt og andre fødevarer, der holder væske i kroppen (såsom te) i din kost. Det anbefales at tilføje sojasovs til mad i stedet for salt.

Anbefalede: