Sådan Slipper Du For Overskydende Fedt Fra Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du For Overskydende Fedt Fra Dine Hænder
Sådan Slipper Du For Overskydende Fedt Fra Dine Hænder

Video: Sådan Slipper Du For Overskydende Fedt Fra Dine Hænder

Video: Sådan Slipper Du For Overskydende Fedt Fra Dine Hænder
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2023, Marts
Anonim

I kampen for en slank, fit figur lægges der især vægt på talje, hofter, ben. Men for at kroppen skal være proportional og smuk, skal du håndtere alle dele af kroppen. Og hænder er ingen undtagelse. Det ekstra fedt på dine hænder gør dem ikke attraktive. Folk, der har dette problem, er tvunget til at bære lange ærmer selv i den varme årstid, bare for at skjule denne fejl. Men det er nødvendigt og muligt at kæmpe med overskydende kropsfedt på hænderne.

Sådan slipper du for overskydende fedt fra dine hænder
Sådan slipper du for overskydende fedt fra dine hænder

Er det nødvendigt

  • - sund mad;
  • - håndvægte og andre vægte
  • - simulatorer
  • Gør sund kost til dit livsprincip. Den korrekte diæt er en forudsætning for at tabe sig samt enhver vellykket behandling af fedme.

Instruktioner

Trin 1

Det anbefales ikke at gå på en stiv diæt med henblik på drastisk vægttab, da det er skadeligt for kroppen. Med betydeligt kropsfedt på hænderne fra hurtigt vægttab kan der dannes grimme folder, som det vil være meget vanskeligt at slippe af med og undertiden endda umuligt uden operation.

Spis rigtigt
Spis rigtigt

Trin 2

Fjern fastfood, fede, stegte, krydrede, røget mad fra kosten, reducer mængden af melprodukter og slik. Bedre at spise mere grøntsager, frugt, magert kød, fisk. På råd fra ernæringseksperter anbefales det at sammensætte fem eller seks måltider om dagen i små portioner og drikke 1,5-2 liter rent vand uden gas til komplekst vægttab uden at skade helbredet.

Spis små måltider og drik meget
Spis små måltider og drik meget

Trin 3

Ud over ordentlig ernæring skal du være aktiv, bevæge dig meget, dyrke sport. Vælg en aktivitet, der er overkommelig og optimal til problemhænder. At gå, inklusive med vægte, hjælper dig med at forbrænde overskydende kropsfedt. Gå regelmæssigt i den friske luft i et hurtigt tempo i små trin og tag en belastning, der ikke vejer mere end 1 kg i hver hånd. Hold de øverste lemmer lidt bøjede, kast dem skiftevis fremad på skulderhøjde. Besøg poolen, for når du svømmer, får dine hænder den nødvendige fysiske aktivitet.

Gå ind til sport
Gå ind til sport

Trin 4

Hvis hovedproblemet er fulde arme, skal du vælge et sæt øvelser, der sigter mod at udvikle og styrke deres muskelmasse. Du kan træne på simulatorerne i gymnastiksalen. Godt at udvikle musklerne i arme og skulderbælte hjælper for eksempel en simulator, der simulerer roning på en båd. Arbejd med en erfaren træner, der udvikler et individuelt program for at strukturere den problematiske del af kroppen.

En personlig træner vil udvikle et sæt øvelser
En personlig træner vil udvikle et sæt øvelser

Trin 5

Hvis det er umuligt at besøge gymnastiksalen regelmæssigt, kan du gøre det derhjemme. Start med at lave enkle øvelser regelmæssigt. For at undgå kvæstelser og forstuvninger skal du i begyndelsen af træningen varme dine arme, nakke, skuldre op. Til halsen: drej og bevæg hovedet i forskellige retninger, bøj fremad og bagud. Til skuldrene: Foretag cirkulære bevægelser med dine skuldre, først sammen, derefter skiftevis, løft og sænk dem op og ned.

Stræk din hals, skuldre
Stræk din hals, skuldre

Trin 6

For at strække dine arme skal du dreje dem i forskellige retninger, foretage separate cirkulære bevægelser med dine hænder, folde armene bag ryggen i låsen og holde i denne position i et par sekunder. Nu kan du fortsætte direkte til selve sæt øvelser. Lav nogle håndvægtfrie øvelser først. Fold f.eks. Dine håndflader foran dig som i bøn. Albuerne skal være parallelle med gulvet, håndfladerne på brysthøjde. Tryk fast med håndfladerne mod hinanden i et par sekunder, og slapp derefter af. Lav nogle gentagelser.

Stræk dine hænder
Stræk dine hænder

Trin 7

For at opnå de bedste resultater, tilføj belastningen gradvist. Du kan bruge håndvægte eller en ekspander. Hvis du aldrig har trænet med håndvægte før, skal du vælge en med en vægt på 0,5 kg. Efterhånden som muskelmassen styrkes, kan vægten øges.

Forøg vægten af håndvægterne gradvist
Forøg vægten af håndvægterne gradvist

Trin 8

Tag håndvægte. Bøj din højre arm ved albuen, bring håndvægtene til din skulder, ret din arm. Udfør denne øvelse for det andet lem. Du kan bøje begge arme på én gang. Udfør øvelsen i et afslappet, jævnt tempo. Anden øvelse: læn dig fremad. Spred dine arme til siderne, bøj dem ved albuen, før håndvægtene til armhulen, ret dine arme. Og en ting mere: stræk armene med håndvægte op. Bøj dem ved albuen, bring håndvægtene tættere på dine skuldre, og ret derefter dine arme ud igen. Udfør hver øvelse 10 til 20 gange.

Lav håndvægtøvelser 10-20 gange
Lav håndvægtøvelser 10-20 gange

Trin 9

En effektiv måde at strukturere de øvre lemmer på uden håndvægte er push-ups. Når det udføres korrekt, sikres hurtig fedtforbrænding på hænderne. Derudover styrker motion sener og led. Grundlæggende regler:

- til at begynde med skal du skubbe op fra væggen og øge hældningsvinklen;

- finde en behagelig position eksklusive stive positioner og unaturlige arbejdsstillinger

- hold dine ben og torso lige, undgå lændebue og bagdel hævet op;

- for at reducere fælles belastning skal du holde albuerne let bøjede;

- hold dine ben sammen;

- træk vejret jævnt.

Push-ups hjælper dine arme med at tabe sig
Push-ups hjælper dine arme med at tabe sig

Trin 10

Hvis kost og motion ikke kan klare fedtet på dine hænder, kan du ty til plastisk kirurgi. Som et resultat af operationen kan du slippe af med overskydende fedt, hængende hud, gøre formen på hænderne mere skulpturelle og smukke. Kontakt en klinik med et upåklageligt ry, afvej omhyggeligt fordele og ulemper. Så fedtsugning i hænderne er kontraindiceret:

- personer under 18 år og derover

- mod sygdomme i blod og blodkar

- patologier i leveren, nyrerne, hjertet;

- akutte sygdomme i mave-tarmkanalen

- onkologi

- hudlæsioner i problemområdet

- lægemiddelintolerance

- depression og andre problemer i nervesystemet.

Foretag håndfedtsugning i en dokumenteret klinik
Foretag håndfedtsugning i en dokumenteret klinik

Populær af emne.