Sådan Håndteres Rynker I Ansigtet Med Yoga

Sådan Håndteres Rynker I Ansigtet Med Yoga
Sådan Håndteres Rynker I Ansigtet Med Yoga

Video: Sådan Håndteres Rynker I Ansigtet Med Yoga

Video: Sådan Håndteres Rynker I Ansigtet Med Yoga
Video: Lymfatisk dræning ansigtsmassage. Sådan fjernes hævelse og strammer ovalen i ansigtet. 2024, April
Anonim

Ansigtscreme er ikke altid effektiv, men yoga, som styrker ansigtsmusklerne, hjælper i alle aldre. Ved hjælp af enkle øvelser, der kun tager 10 minutter om dagen, kan du ikke kun udglatte rynker, men også stramme konturerne af ansigtets ovale.

Sådan håndteres rynker i ansigtet med yoga
Sådan håndteres rynker i ansigtet med yoga

En kvindes ansigt ældes nedenfra. Derfor er det efter 30 år nødvendigt at aktivt styrke musklerne i underkæben, nakken og hagen.

For at varme den nedre del af ansigtet op kan du dreje hovedet fra side til side, tegne cirkler med hagen foran dig og strække halsen. Vip derefter hovedet lidt tilbage, skub underkæben fremad, med dine læber foldet ind i et rør, nå frem til loftet og frys. Under denne øvelse arbejder "døde" muskler, som, svækket, kan føre til dannelse af en dobbelt hage.

Når du udfører øvelser i den nedre del af ansigtet, skal du sørge for, at din pande ikke rynker.

Fold nu dine læber i en lille cirkel og stak tungen ud i hullet. Rul øjnene op til loftet og fastgør dit ansigt i denne position i 5 sekunder. Gentag 5 gange.

Følgende øvelse hjælper med at forhindre dannelsen af nasolabiale folder og styrke konturen i den nedre del af ansigtet. Smil "fra øre til øre" uden at åbne tænderne eller anstrenge musklerne i kinderne og panden. Stram tungenes rod og musklerne i underkæben, som om du vil gabe med lukket mund. På samme tid skal du strække toppen af dit hoved lidt op. Hold stillingen i et par sekunder. Gentag 10-15 gange.

Inkluder en sådan øvelse i dit daglige ansigtsbehandling. Spred din overlæbe over tænderne. Fold din mund, som om du vil blæse et kys. På samme tid skal du puste dine næsebor op og mærke spændingen i dine nedre ansigtsmuskler. Blæs luft kraftigt gennem dine let adskilte læber.

Saml nu dine læber i et rør og træk kinderne ind. Bukk dine øjne uden at hæve dine øjenbryn eller rynke panden. Udefra skal du se ud som en overrasket fisk.

Alle øvelser for ansigtets muskler udføres bedst foran et spejl - dette gør det lettere at kontrollere ansigtsudtryk.

Pust dine kinder op ved at rulle en luftkugle fra den ene side til den anden såvel som under din over- og underlæbe. Prøv at simulere at spille trompet.

Åbn munden og læg to fingre på hver kind - midten og pegefingeren. Luk dine læber med musklerne, hvilket gør det svært for dig selv at lukke munden med fingrene.

Det er tid til at tackle den øverste del af ansigtet. Yoga hjælper med at forhindre dannelsen af dybe rynker på panden og glatte krage fødder.

Placer dine håndflader parallelt med gulvet på panden. Spred fingrene let for at udglatte huden. Prøv at hæve dine øjenbryn, mens du blokerer det med dine hænder.

Bliv i samme position. Sænk nu dine øjenbryn og forsøg at fure din pande. Slip ikke håndfladens tryk, ellers dannes der nye ekspressionslinjer.

Placer dine langfingre på de indre hjørner af dine øjne og dine pegefingre på de ydre hjørner. Tryk godt på disse to punkter, og prøv at løfte det nedre øjenlåg. Løft aldrig dine øjenbryn eller rynk panden.

Gør det sværere ved at rulle øjnene mod loftet. Prøv at skævle, mens du holder din pande og øjenbryn stille.

Placer din lillefinger over dine skille øjne, og løft dine øvre øjenlåg let. Prøv at lukke øjnene ved hjælp af fingrene. Vær forsigtig, du skal kun lukke øjnene ved at flytte de øverste øjenlåg ned, men ikke skæve.

Anbefalede: