Sådan Strammes Din Mave Med Yoga: 5 Effektive øvelser

Sådan Strammes Din Mave Med Yoga: 5 Effektive øvelser
Sådan Strammes Din Mave Med Yoga: 5 Effektive øvelser

Video: Sådan Strammes Din Mave Med Yoga: 5 Effektive øvelser

Video: Sådan Strammes Din Mave Med Yoga: 5 Effektive øvelser
Video: Bliv stærk med yoga - fem øvelser som styrker musklerne 2024, April
Anonim

En udbulende mave kan også forekomme hos tynde mennesker. Det såkaldte brune fedt ophobes hurtigt i dette område og af forskellige årsager. Eksperter siger, at det ikke kun har en negativ æstetisk effekt, men også kan blive en katalysator for udviklingen af visse sygdomme. For eksempel type 2-diabetes eller hjerteproblemer.

Ved hjælp af yoga kan du ikke kun lære den rigtige måde at stramme din mave på, men også helbrede hele din krop. Her er fem effektive øvelser.

Sådan strammes din mave med yoga: 5 effektive øvelser
Sådan strammes din mave med yoga: 5 effektive øvelser

Læg på din mave. Benene er forlængede, håndfladerne er under skuldrene. Hagen rører gulvet. Ved langsom indånding på dine hænder skal du løfte kroppen og bøje så meget som muligt i ryggen. Hold denne stilling i 15-30 sekunder. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Øvelsen skal gentages fem gange for at få den bedste effekt.

Indikationer: kobra udgør hjælper med at stramme maven, styrke musklerne i ryggen og underlivet og udvikle fleksibilitet.

Kontraindikationer: Denne øvelse anbefales IKKE til personer med rygskader, brok, mavesår og gravide kvinder.

Billede
Billede

Læg på din mave. Bøj dine knæ. Placer dine hænder omkring dine ankler udefra. Træk vejret dybt, og når du ånder ud, bøj så meget som muligt i ryggen og løft brystet og knæene fra gulvet. Vip dit hoved så meget tilbage som muligt. Hold i denne position i 15-30 sekunder, mens du trækker vejret roligt. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen fem gange.

Indikation: Løgposen styrker perfekt den centrale mave og forbedrer fordøjelsen.

Billede
Billede

Læg på ryggen. Benene strækkes ud, armene langs kroppen, håndfladerne opad. Når du indånder, skal du løfte dine lige ben og krop på samme tid. Prøv at røre tæerne med dine hænder. Du skal være i denne position i et par sekunder. Ved den næste udånding vender du langsomt tilbage til startpositionen. Gentag om muligt denne øvelse flere gange med en pause på 15 sekunder.

Indikation: Dette er en fantastisk position for dem, der ønsker at stramme maven og fjerne fedt fra taljen. Det styrker også benmusklerne og normaliserer appetitten.

Billede
Billede

Knæl ned med hænderne foran dig. Skift skiftende med at tage dine ben tilbage og hvil tæerne på gulvet. Kroppens position ligner positionen før push-up. Hals, ryg og ben danner en lige linje. Træk vejret roligt. Hold denne position i et par sekunder. Med yderligere øvelse øges tiden. Når du ånder ud, skal du tage en startposition. Gentag øvelsen flere gange med en pause på op til 15 sekunder.

Indikation: Denne stilling er en af de mest magtfulde i yoga. Det har en positiv effekt på musklerne i skuldre, ben og mave, fjerner hurtigt overskydende fedt. Hvis det er svært for dig at gøre det med udstrakte arme, kan du øve øvelsen med støtte på underarmene for første gang.

Kontraindikationer: Posen anbefales IKKE til personer med forhøjet blodtryk, ryg- og skulderskader.

Billede
Billede

Læg på ryggen. Ben og arme strækkes ud. Når du ånder ud, skal du langsomt bøje knæene og trække dem mod brystet. Tag fat i dine ben med dine hænder, og hold et øjeblik i denne position. Træk vejret roligt. Ved den næste udånding skal du vende tilbage til den forrige position. Gentag øvelsen et par gange mere.

Indikation: Denne stilling har mange fordele. Det lindrer rygsmerter, styrker musklerne i underlivet og lårene, fremskynder stofskiftet, forbedrer tarmfunktionen.

Billede
Billede

Før lektioner skal du konsultere en specialist.

Anbefalede: